Fremtidens mad til miljøbevidste forbrugere

Paneldebat ved Go Future Friendly

31. august 2020

Kl: 15:00

Jubilæumshaven

Som forbrugere mangler vi en nem og hensigtsmæssig måde, så vi kan træffe de mest klimavenlige valg, både når vi handler eller spiser på restaurant. Vi har allerede klimavenlige certifikater som nøglehullet, Svanemærket eller Øko-mærket.
Med udgangspunkt i FN´S Verdensmål 12.A - Udbred forståelse for bæredygtig livstil ønsker vi at være med til at sætte standarden for en CO2 certificering!

En af de udfordringer vi er stødt på, er den ringe kvalitet af data tilgængelig fra fødevareproducenterne.
Det vil vi gerne diskuter med et panel bestående af:>br> Karina Nayja Bruun Comae (CEO & Founder The Organic Boho)
Magnus Winding (CEO & Founder Wemuda)
Casper Kielland (Independent Sustainability Advisor COOP)
Hannah Plaschke (KPI Communications) – Moderator