Halloween Illuminationer

Når mørket for alvor sænker sig, kan du opleve Halloween Illuminationer - med ild, lasere, røg, lys og til nykomponeret musik af Jeppe Kaas.

Fra 12. oktober 2018 - 4. november 2018

Tivoli Søen

Glæd jer til et helt nyt illuminationsshow fyldt med dramatiske effekter som ild, lasere, røg, lys og vand i samspil med nykomponeret musik af Jeppe Kaas. Halloween Illuminationer kan opleves flere gange hver aften, sidste show er et kvarter før lukketid. Illuminationer er en abstraktion over spændingen og uhyggen ved Halloween. Har du ikke set Tivolis Illuminationer før, så har du en oplevelse af de store til gode.

Oplev (u)hyggen og spændingen folde sig ud hver aften under Halloween i Tivoli. Halloween Illuminationer varer ca. 8 minutter, og opleves bedst fra broen over Tivoli Søen eller i området foran Vertigo. Vi skruer op for spændingen. Showet kan virke uhyggeligt.

Komponist Jeppe Kaas fortæller: "At få lov til at lave musikken til dette års Halloween Illuminationer, er et drømmejob. For jeg har, siden jeg var (alt for) lille har været stor fan af gyserfilm og uhyggelige historier. Jeg er vokset op med film som “Maskernes nat” (Halloween), “Exorcisten”, “Fredag d. 13” osv. Alle film der kom i biffen , da jeg var teenager. Jeg blev skræmt helt ind i sjælen, hver gang, men på en god måde. Lidt som en rutchebanetur i, nå ja, Tivoli. Så det har været mit udgangspunkt. Mit håb er, at publikum selv finder deres historie i musikken og det visuelle- og bliver bare en smule ængstelige under vejs. Jeg arbejder til dagligt som filmkomponist og jeg har angrebet opgaven lidt på samme måde. Jeg har tænkt det hele lidt som forskellige scener i en film. God fornøjelse!"

Tue Selmer Friborg der står for lyset supplerer: "Halloween Illuminationer spiller på lidt større tangenter end de tidligere shows. Dynamikken er større og der er meget mere uhygge end normalt. Halloween Illuminationer er det syvende illuminations-show på søen. Jeg vil gerne have, at de forskellige shows og sæsoner skiller sig ud fra hinanden. Én af måderne at opnå dette på, er at tilføje udstyr specifikt for de enkelte sæsoner. Tivoli Illuminationer ses bedst fra broen over søen. Men denne gang har vi tilført seks ekstra lasere, som giver laserbillederne endnu mere dybde, men som også gør showet seværdigt hele vejen rundt om søen."