Slå katten af Tønden

Fastelavnsfest i Tivoli

Fra 10. februar 2018 - 18. februar 2018

Køb billet

Fastelavn rykker for første gang ind i TIVOLI, og du har hermed chancen for at vise dit yndlingskostume frem. Så kom og vær med til at slå katten af tønden, uanset om du er ridder, prinsesse eller noget helt tredje.

Fra den 10. – 18. februar kan man hver dag slå katten af tønden på Slotspladsen i Tivoli. Der vil være tønder til børn i alle aldre. Og man er naturligvis velkommen til at klæde sig ud. I hver aldersgruppe bliver der kåret både en kattedronning og en kattekonge.

Når du deltager i tøndeslagningen, får du også en slikpose. Slikposerne uddeles, når tønden er slået ned. For at sikre en ligelig fordeling af slikposerne er der altså ikke noget i tønden.

Til hver tønde er der tilknyttet en medarbejder fra Tivoli, som styrer slagets gang. Derudover er der en konferencier, som bl.a. kårer kattedronninger og -konger.

Af pladshensyn henstiller vi til, at det kun er de deltagende børn, der går ind i tøndeslagningsområdet. De mindste er selvfølgelig velkomne til at tage en forælder med.

Du kan købe din billet på forhånd og printe den ud eller have den på din mobiltelefon. Alle billetter scannes ved indgangen til området, og benyttes billetten ikke på det anførte tidspunkt, er billetten ugyldig. Billetten kan ikke refunderes eller ombyttes.

Tøndeslagningen er aldersopdelt, da tønderne til de store børn er større. For at sikre at alle har lige chancer for at slå tønden ned, er det derfor ikke tilladt at købe billet til en aldersgruppe yngre end den faktiske alder. Man kan dog købe billet til en aldersgruppe ældre end ens alder hvis der er udsolgt i den rigtige aldersgruppe.

Entre er ikke inkluderet i billetten.

Køb billet