Oure Dans i Tivoli

Dans i alle varianter

16. september

Plænen

Gør dig klar til intens og energisk underholdning, når Oure Dans igen rykker ind på Plænen i Tivoli med et imponerende danseshow.

Oure Dans har totalt 145 elever fordelt på Oure efterskole, Oure Kostgymnasium og Oure Højskole. De danser til dagligt på Sydfyn, men kommer fra hele Danmark. Du kan opleve de engagerede og talentfulde dansere folde sig ud på den store scene med et bredt repertoire af stilarter og koreografier inden for hip hop, moderne dans og ballet.

Dagen igennem vil der være forestillinger på den traditionsrige scene Plænen, men også en række pop-up shows rundt omkring i Haven.

Tivoli og Skolerne i Oure Sport & Performing Arts glæder sig til at byde velkommen!

Årets forestilling i Tivoli er dedikeret og til minde om danseren, koreografen og danseunderviseren Nini Theilade, som døde den 13, februar i år, i en alder af 102 år. Nini startede sin dansekarriere allerede som 14 årig, hvor hun optrådte i hele verden med et solo-program. Hun lavede bl.a. film i Hollywood og dansede med Ballet Russes. Hun underviste danselever på skolerne i Oure fra hun var 75 år til hun var 98. Vi retter en stor tak til Nini for alt hun har givet os på Oure Danseakademi.

Program

I løbet af dagen kan Tivolis gæster opleve:
Dancemedley med Oure Efterskole
Moderne dans med Oure Kostgymnasium hold 1
Moderne dans med Oure Kostgymnasium hold 2
Moderne dans med Oure Højskole
Hip Hop med Oure Kostgymnasium
One week dance company, med tidligere elever fra Oure Dans
Moderne dans med Oure Kostgymnasium

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
16. september
Inkluderet i entréen til Tivoli
Tap for at aktivere kortet