Vis
Vis

Påskejagt - Find5Rigtige

Gå på opdagelse i Den Gamle Have

Fra 6. april 2017 - 17. april 2017

Haven

Hver dag kan børnene deltage i påskejagt og gå på opdagelse i Haven. Ta’ en voksen i hånden og find 5 poster med små Tivoli- og påskehistorier rundt i Haven. Når du har fundet svaret på de fem påskespørgsmål, og klokken slår 16.00, står Flora og Rasmus Klump klar ved Plænen og udleverer farverige chokoladeæg til dig.

Praktisk:
I billethusene kan du købe et påskekort. På påskekortet finder du et Tivolikort med placeringerne af de 5 poster samt svarmuligheder til de spørgsmål, du finder ved hver post. Find svaret på de finurlige spørgsmål om både påsken og Tivoli ved posterne og skriv svaret på dit eget påskekort.

For at få chokoladeæg af Flora og Rasmus Klump kræver det, du har købt og udfyldt et påskekort på forhånd.

Køb af påskekort finder sted i Tivolis billethuse i indgangene. Påskekortet koster 20,00 kr. Påskekort kan købes hver dag mellem kl. 11.00-15.30 i perioden den 6. april – 17. april 2017.

NB:
Fredag den 14. april, vil der være udlevering af chokoladeæg fra Rasmus Klumps Hus ved Rasmus Klump Legepladsen. De andre dage foregår det fra Plænen.

Den 14. april er der ikke får og lam i Plæneområdet grundet Fredagsrock, men posten vil fortsat være opsat i Plæneområdet.

Program

Hverdag fra den 6. april - den 17. april
kl. 11.00-15.30

Tap for at aktivere kortet