Vis
Vis

Suveræn, nostalgisk pop

Inner circle til a-aha

Inner Circle til a-ha

Suveræn, nostalgisk pop

  • a-ha på Plænen i Tivoli
  • 27. juli kl. 22.00
  • 95 kr. inkl. gebyr. Entré til Tivoli ikke inkluderet.

Som noget nyt får du mulighed for at købe billetter til et afspærret område foran scenen til enkelte af de store Fredagsrock-koncerter. a-ha koncerten bliver en af disse.

Køb Inner Circle Billet

Se Inner Circle området her.

Ønsker du ikke at købe Inner Circle-billet,  kan du som altid gå til Fredagsrock med dit årskort eller købe almindelig entrébillet og opleve koncerten uden for Inner Circle området på sædvanlig vis.

Der afspærres op til 20 kørestolspladser ved scenedørsindgangen. Det betyder at kørestolsbrugere IKKE skal have særskilt billet.

Med verdenshittet Take On Me fra 1984 placerede a-ha sig for altid i toppen på listen over hits fra 80’erne. Den ikoniske video vandt adskillige priser og står stadig i dag som et MTV-mesterværk. De har turneret i hele verden, huseret på de eftertragtede hitlister i USA og England samt adskillige steder i resten af verden – a-ha er det første norske band, der har opnået en #1 på US Billboard Chart.

a-ha veksler mellem synthpoppede hitliste-pletskud og storslåede ballader, båret af frontmand Morten Harkets karakteristiske vokal og backet op af guitarist Pål Waaktaar-Savoy og Magne Furuholmen på keyboard.  De har en imponerende række af hits, og er du født før 1980, genkender du med sikkerhed sange som Hunting High and Low, The Sun Always Shines on TV, Crying in the Rain, The Living Daylights, Stay on these Roads, Cry Wolf, Manhatten Skyline, Forever not Yours og I’ve Been Losing You. På deres "Electric Summer 2018"-turné er de ude for at spille deres største hits, men selvfølgelig også nyt materiale.