Tivoli-Garden og H.C. Andersen - Aflyst

Aflyst

Fra 28. marts 2020 - 29. marts 2020

Tivolis Koncertsal

Tivoli bakker op om myndighedernes opfordring til at alle indendørs arrangementer med flere end 100 deltagere skal aflyses de kommende 14 dage. Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte via den mail, de har brugt til billetkøbet.
Praktisk information

Dit familieshowbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Entré til Tivoli
I perioden den 28. marts og den 29. marts har Tivoli lukket, og der er derfor udelukkende indgang til Tivoli og Koncertsalen via. hovedindgangen på Vesterbrogade. I denne periode åbner hovedindgangen 1 time før forestillingsstart.

Åbningstider i Koncertsalen
Dørene åbnes en time før show start.

Forestillingens varighed 
Kendes ikke endnu.

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 5 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn.

Garderobe
Bemandet betalingsgarderobe.

 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Drikkevarer kan forudbestilles til pausen inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.

Billetpriser: 75 kr. inkl. gebyr.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.