Tivoli-Garden og H.C. Andersen

Oplev de næsten 100 musikalske talenter i Tivoli-Garden i årets store familieshow, som tager jer med på en eventyrlig rejse gennem H. C. Andersens liv og eventyr.

Fra 28. marts - 29. marts

Tivolis Koncertsal

Køb billet

De unge gardere på 8-16 år vælter endnu en gang Tivolis Koncertsal med en fest af røde uniformsjakker, storslået orkestermusik, flotte bjørneskindshuer, trommeshow, spektakulære optrin, geværsving og meget mere.

I juli spiller Tivoli-Garden desuden showet to gange i Hiroshima under De Olympiske Lege som en del af markeringen af 75-året for atombomben, der afsluttede 2. verdenskrig.

Medvirkende:
Tivoli-Gardens Tambourkorps, Fanevagt og Musikkorps
H. C. Andersen: Mikkel Becker Hilgart
For børn fra 5-100 år
Billetpris: 75.- kr. inkl. gebyr

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
28. marts
75.00 DKK Inkl. billetgebyr
29. marts
75.00 DKK Inkl. billetgebyr
Praktisk information

Dit familieshowbesøg

Spillested
Tivolis Koncertsal.

Entré til Tivoli
I perioden den 28. marts og den 29. marts har Tivoli lukket, og der er derfor udelukkende indgang til Tivoli og Koncertsalen via. hovedindgangen på Vesterbrogade. I denne periode åbner hovedindgangen 1 time før forestillingsstart.

Åbningstider i Koncertsalen
Dørene åbnes en time før show start.

Forestillingens varighed 
Kendes ikke endnu.

Aldersanbefaling
Anbefalet fra 5 år. Alle børn er forskellige, og vi anbefaler, at forældre vurderer individuelt om forestillingens historie og tema er passende for deres børn.

Garderobe
Bemandet betalingsgarderobe.

 
OVERSIGT OVER ALLE FORESTILLINGER

Transport/parkering 
Tivoli ligger ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Find mere information om offentlig transport her, eller planlæg din rejse med Rejseplanen.dk. Ankommer du til Tivoli i bil, og har du Tivolikort, kan du få rabat på parkering. For parkeringsmuligheder se her.

Bar/restauranter
Koncertsalens barer er åbne inden forestillingen og i pausen. Drikkevarer kan forudbestilles til pausen inden forestillingsstart. Herudover er der rig mulighed for at spise på en af Tivolis mange restauranter inden forestillingen. Læs mere her.

Gæster med funktionsnedsættelse
Kørestolspladser og ledsagerpladser kan udelukkende købes ved henvendelse til Tivoli Box Office personligt eller på 33 15 10 01. Læs mere om Tivolis ledsagerordning og teleslynge i salen her.

Billetpriser: 75 kr. inkl. gebyr.

Tivoli Box Office
Vesterbrogade 3, 1630 København V.
Telefon: 33 15 10 01
Se åbningstiderne for Box Office her.