Marie-Elisabeth Hecker & Martin Helmchen

Hecker og Helmchen er en af de kammermusikalske sværvægtere i Europa. Deres partnerskab er både privat og musikalsk, og i 2016 udgav de et anmelderrost album med Brahms’ cellosonater.

19. august 2020

Kl: 17:00

Glassalen

I denne sæson har Marie-Elisabeth Hecker sin debut med orkestret fra Komische Oper i Berlin og spiller desuden en del kammermusik, bl.a. i en trio, der ud over Martin Helmchen, også består af violinisten Antje Weithaas.

Martin Helmchen har ligeledes en stærk international profil og har optrådt med orkestre som Berliner Filharmonikerne og New York Philharmonic. Som kammermusiker har han de senere år bl.a. optrådt med en Beethoven-cyklus i samarbejde med Frank Peter Zimmermann.

Det er lykkedes Hindsgavl Festival, at få duoen til Danmark, og onsdag den 19. byder de københavnerne indenfor i Glassalen.

Medvirkende: Marie-Elisabeth Hecker, cello, Martin Helmschen, klaver

Det allervigtigste for os er, at vi kan tage imod vore gæster på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi lavet en række nye tiltag, så vi overholder myndighedernes anbefalinger. Vi har sørget for øget rengøring samt spritstationer i Haven og Salene, så du ikke skal bekymre dig om hygiejnen.

Salen er opdelt, så der altid er et spærret sæde mellem dem, der er i salg. Grupper har mulighed for at rykke sammen til arrangementet, så længe der er mindst ét sædes afstand til gæster uden for gruppen. Du er velkommen til at kontakte os på 33151001 eller info@tivoli.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling.

Program

Beethoven: 7 variationer for cello og klaver efter Mozarts ”Bei Männern”
Bloch: From Jewish Life
Schnittke: Sonate nr. 1 for cello og klaver