Christopher

21. november

Kl: 20:00

Tivolis Koncertsal

Køb billet

En melodiøs skrædder. En energi, som ruller med tårnhøj fart. En muskuløs vokal, som har vundet indpas på festivaler, i radioen og i anmeldernes hjerter. Christopher er et popikon af ypperste kaliber.
Christophers urokkelige energi spejler sig i alt, hvad han foretager sig. Siden han i 2012 udgav sit første album Colours med hitsingler som Nothing in Common, Against the Odds og titelnummeret Colours, har han været med til at definere det danske musiklandskab – både som knivskarp sangskriver og studieartist, men også som en raffineret performer, der lægger sit publikum ned med et brag af en energiudladning. Gennem årene har vi som lyttere ikke blot fulgt en kunstner i konstant udvikling. Vi har også set et ungt talent træde ind i voksenlivet med stil – en transformation, som vi har fulgt på nært hold gennem sangerens personlige tekstunivers.
Christopher er gang på gang blevet anerkendt for sit professionelle performancearbejde – en stålsat energi som smitter helt ned til de bagerste rækker. Der er dømt uhøjtidelighed, ærlighed og en rendyrket eksplosion af energi, når popikonet indtager scenen.

Skærpede restriktioner grundet Covid-19:
Der er begrænset kapacitet til koncerten (kun hvert andet sæde) og der er indgang via Sommerfoyeren.
Dørene åbnes 30 minutter før koncertstart.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
21. november
375.00 DKK Inkl. billetgebyr og inkl. entré til Tivoli