ONE HUNDRED - A Tribute To Charlie Parker

100 minutes of Jazz

30. april

Kl: 20:00

Glassalen

Køb billet

Denne aften er dedikeret til en af jazzens mest beundrede og mytologiske skikkelser, Charlie Parker aka Bird! I år er det 100 år siden Charlie Parker blev født. Det lå aldrig i kortene, at han skulle blive gammel, og han døde allerede som 34-årig. Til gengæld er hans musik udødelig! Miles Davis sagde engang: ”Man kan beskrive jazzens historie med fire ord: Louis Armstrong og Charlie Parker”!
Med sin saxofon og spillestil satte han nye standarder for jazz’en og er fortsat en inspiration for jazzmusikere uanset instrument. Dét vil vi med denne koncert gerne hylde.

Tivoli Ensemblet – Rasmus Kihlberg, trommer, Ole Skipper, bas og Steen Rasmussen, piano – udgør kernen i aftenens koncert, og de har inviteret en række solister med på scenen. Blandt andet kan du møde Jesper Thilo, Christina von Bülow, Jacob Fischer og Benjamin Koppel og den virtuose violinist Kristian Jørgensen. Miriam Mandipira og Mads Mathias tilføjer aftenen et ekstra pift af vokal.
Den nyindstiftede Tivolis Jazz Pris uddeles i løbet af dagen, og modtageren optræder også til hyldest koncerten.
Radiovært fra P8 Jazz, Naya Buric, vil føre publikum gennem aftenen sammen med Frederik Wiedemann, der er underdirektør for Kultur i Tivoli.

Husk at du ved køb af billet også får adgang til Tivoli, hvor vi hele dagen fejrer International Jazz Dag med en række koncerter på Tivolis udendørs scener.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
30. april
250.00 - 300.00 DKK Inklusiv entré til Tivoli