Vintage Garden Party

En stilfuld dag i historiske omgivelser

9. juli 2017

Haven

Tivoli indbyder til sommerens smukkeste søndagsudflugt i historiske omgivelser med swingmusik, picnichygge og vintagetøj.

På denne søndag optræder Tivolis Big Band uden croonere eller divaer. Plænen er helliget den håndspillede og hårdt swingende bigband jazz leveret af Tivolis eget Big Band. I samarbejde med de entusiastiske swingdansere har kapelmester Peter Jensen tilrettelagt repertoiret så alle med lyst til at danse kan deltage på det store dansegulv under åben himmel.

Medbring din egen picnickurv og tæppe og slap af i græsset. Før koncerten spilles fortidens swing- og jazzmusik fra tragt-grammofon. Der er også mulighed for et slag crocket.

Tøj:
Vintage Garden Party fejrer traditionen om at klæde sig pænt på. Iklæd dig dit mest stilfulde tøj med inspiration fra dengang din mor, bedstefar eller tip-tip-oldemor gik i Tivoli.

Dette er ikke et kostumeevent, og arrangementet genskaber ikke et bestemt årti. Vi vil se dig i dit smukkeste og mest stilede outfit, hvor du hylder fortidens gode stil, præcis sådan som du foretrækker og fortolker den.

Foto: Maiken Kildegaard

Koncerten er en del af Copenhagen Jazzfestival programmet.

Program

Eventet løber fra kl. 12.00-17.00 men husk, at der er Film på Plænen

12.00-15.00, picnic, kroket og musik v DJ på tragtgrammofon
15.00, Tivoli Big Band spiller op til swingdance
20.00, Singin' in the Rain