Vis
Vis

Tivoli-Gardens gallashow

For første gang opfører Tivoli-Garden familieforestillingen ”Tivoli-Garden og piraterne” i Tivolis Koncertsal.

Fra 10. februar 2017 - 11. februar 2017

Tivolis Koncertsal

Tivoli-Gardens 90 talentfulde børn og unge i alderen 8-16 år er klar med en ny familieforestilling, som vises fredag d. 10. februar (premiere) og lørdag d. 11. februar, begge dage kl. 17. I foråret 2017 sætter Tivoli-Garden sig i busserne og bringer forestillingen til Musikhuset i Esbjerg lørdag d. 11. marts samt til Musikhuset i Århus lørdag 25. marts.

Tag alle familiens generationer med til forestillingen, der er et sprudlende mix af koncert, teater, geværsving, komik, tegnefilm, parade, trommeshow, magi for sanserne – og hvor publikum også bliver inddraget i musikken og løjerne. Lad familiens børn opleve jævnaldrende børn, der spiller trompet, tromme, teater og meget mere. Og giv hinanden en stor musikalsk familie-oplevelse, der rammer både hjerne, krop og hjerte.

Det spektakulære show er historien om, hvordan en flok drabelige pirater erobrer fregatten Sct. Georg III. Skibet er imidlertid ikke helt klar til at stævne ud på de syv have, som de troede, fordi skibet ligger i Tivoli-søen. Men så kan de da bortføre Tivolis prins og prinsesse ... og det slipper de også mindre heldigt fra, da Tivoli-Garden besejrer piraterne med midler, de aldrig havde forestillet sig.

De medvirkende er:

Tivoli-Gardens Musikkorps - et fuldt besat harmoniorkester på knap unge 50 musikere
Tivoli-Gardens Fanevagt - ca. 20 gardere, der specialiserer sig i eksercits, stomp m.m.
Tivoli-Gardens Tambourkorps – de yngste gardere på 8-11 år, der spiller fløjter og trommer
Prins og prinsesse
Skuespiller/sangeren Jesper Buhl, der spiller alle piraterne, så det lyder som en tegnefilm

Tivoli-Garden er på én gang Tivolis egen garde, en helårs elitemusikskole og et nationalt ikon med de røde uniformsjakker og bjørneskindshuerne. De knap 100 børn rekrutteres fra alle samfundslag og baggrunde, når blot talentet og indstillingen er den rette. Det kræver nemlig både ”tid og flid” at blive dygtig til musik og march, og de unge gardere bliver meget hurtigt meget dygtige. Med over 100 koncerter og parader hvert eneste år bliver Tivoli-Garden set, hørt og fotograferet af hundredtusindvis af mennesker fra hele verden. Siden sin første sæson i 1844 har Tivoli-Garden signaleret meget af alt det gode, Danmark står for: historie, eventyr, ungdom, musik, talent, kvalitet, livsglæde og fest!

Køb billet

Forestillingens varighed er ca. en time uden pause.
Tap for at aktivere kortet