Joyce DiDonato og Tivoli Copenhagen Phil

Mezzosopranen Joyce DiDonato - en af verdens absolut mest velestimerede operasangere - optræder på Plænen sammen med Tivoli Copenhagen Phil.

9. september 2017

Kl: 21:00 - 22:30

Plænen

Augustinus Fonden og Tivoli inviterer til en hel dag I MUSIKKEN TJENESTE. Dagen igennem fejres musikken med koncerter og forestillinger og kulminerer kl. 21.00 med en koncert på Plænen med den verdensberømte mezzosopran Joyce DiDonato og Tivoli Copenhagen Phil dirigeret af Giordano Bellincampi.

Dirigent: Giordano Bellincampi
Konferencier: Henrik Engelbrecht

Bellini: Norma, Ouverture
Pacini: Ove t’aggiri o barbaro fra Stella di Napoli
Bellini: Se Romeo t’uccise un figlio fra Capuleti’erne
og Montecchi’erne
Puccini: Intermezzo fra Manon Lescaut
Mascagni: Ave Maria
Rossini: Tanti affetti fra La donna del lago
Bernstein: Candide, Ouverture
Bernstein: I feel pretty fra West Side Story
Gershwin: Summertime fra Porgy og Bess
Copland: Hoe Down fra Rodeo
Kern: Can’t help lovin’dat man fra Show Boat
Arlen: Over the Rainbow fra Troldmanden fra Oz

Om Joyce DiDonato
I en anmeldelse i Operanews fra marts i år lyder det: ”Joyce DiDonatos talent er helt uden sidestykke i dagens opera-verden; hun har karisma som en ægte diva – uden den negative tyngde der er associeret med ordet. Hendes imponerende toneomfang, hendes følelsesmæssige involvering i titelrollen var medrivende og hendes fantastiske koloraturer gjorde én åndeløs.”

I februar i år sang DiDonato titelpartiet i Rossinis Semiramide på Bayerische Staatsoper og fik helt fantastiske anmeldelser, og hun har netop for fjerde (!) gang modtaget en ECHO Klassisk Award som årets kvindelige artist.

Hun sin første Grammy for sin solo-udgivelse Diva Divo. I 2016 modtog hun endnu en Grammy, denne gang for Joyce & Tony – Live from Wigmore Hall, og endelig har hun – siden 2102 - været med i Gramophones ”Hall of Fame” med følgende begrundelse:

”Joyce DiDonatos svimlende og glædefulde kunstnerskab minder os om, at der i hver generation kun er ganske få giganter. Joyce er ikke kun en fantastisk, modig og inspirerende kunstner – en af de fineste sangere i vores tid – men hun er også en udviklende tilstedeværelse i kunsten. De, der kender hendes repertoire, har ærefrygt for hendes evner, og de, der intet ved, bliver øjeblikkeligt blændet og tiltrukket. Joyce synger og verden er pludselig lysere.”

Koncerten har tidligere været annonceret med Lang Lang som solist. Han har desværre måttet aflyse alle sine koncerter i september pga. betændelse i venstre arm.

Tap for at aktivere kortet