Vis
Vis

Caroline Henderson

Jazzdiva med stjernehold af musikere

8. juli 2017

Kl: 19:30 - 22:00

Glassalen

OBS!! FÅ BILLETTER

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til sommer, hvor Caroline Henderson optræder under Copenhagen Jazz Festival. Til koncerten i Glassalen i Tivoli inviterer hun nemlig et helt særligt hold musikere, der består af både etablerede jazzmusikere og nye spirende talenter.

På scenen får Henderson selskab af den anerkendte jazzpianist og sin musikalske ledsager gennem mange år Nikolaj Hess, Daniel Franck, som er en af Danmarks dygtigst jazzbasister, den prisvindende guitarist og multikunstner Gustaf Ljunggren, trommeslageren Jakob Høyer, som har spillet alt fra jazz til progressiv rock og pop med blandt andre Marie Fisker og Trentemøller, og slutteligt tilfører Mathias Holm og Victor Dybbroe henholdsvis keyboard og percussion til Danmarks ypperste jazzstemme. Henderson har samlet cremen af danske musikere og komponister, som ser frem til spille sammen i konstellationen særligt udvalg til lejligheden.

Koncerten kommer bredt rundt i Hendersons repertoire af lækker, kølig jazz, og samtidig vil hun præsentere publikum for helt nyt materiale.

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues, pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter – senest i 2016, hvor man kunne opleve Henderson i American Spirit på henholdsvis Aarhus Teater og Aveny T samt i musicalen Hairspray i Tivoli.

Med en jazzdiva i topform, et stjernehold i ryggen og et særligt spændende repertoire udvalgt til aftenen vender Caroline Henderson tilbage til Glassalens intime rammer med en koncert, man ikke vil gå glip af.

Koncerten er en del af Copenhagen Jazzfestival programmet.

Tap for at aktivere kortet