SPEKTAKULÆRE JULEOPLEVELSER

Oplev stemningen i Haven

MÆRK MAGIEN

Julen starter i Tivoli

Lad juleroen sænke sig og gå på oplevelse i Haven. Alle forlystelser har åbent under Jul i Tivoli, og der er drysset julemagi på hver en flade af Haven. Få smagsløgene pirret i madboderne, mærk vinden i håret i forlystelserne, gå på opdagelse i de nye boder og nyd julens mange dufte.

Køb billet og nyd Jul i Tivoli

JIT22_TN_Intro

Det smager af jul

Godt til ganen

Duften af søde julegodter spreder sig, mens klassiske juleretter simrer i restauranterne. Stil den søde tand med overdådige julekager og nybagte æbleskiver - helt perfekt i selskab med varm kakao eller gløgg. Glæd dig også til at sætte tænderne i honningkager, risengrød, flæskesteg, marcipan og kirsebær, hotdog, pandekager og andre julede lækkerier. Når den store sult melder sig, kan du besøge et af Havens mange spisesteder, der byder på julemad.

HAVEN FUNKLER

Julen skal opleves

Gå på opdagelse i Haven og forgab dig i det spektakulære projektionsshow på Nimbs ikoniske facade. Tag med i den eventyrlige juletræsskov, hvor nisserne udvælger og pynter det flotteste juletræ i skæret fra fyrværkeri i alverdens farver. Se også de smukke juleilluminationer på Tivoli Søen, læn hovedet tilbage og nyd lyseksplosioner på den mørke himmel til Julefyrværkeriet.

Se julens program

JIT22_TN_Oplevelser
transparent_2x2

Magiske events

Begivenheder under Jul i Tivoli

Når du har spist dig gennem Havens mange julefristelser, er der en lang række begivenheder, du kan opleve. Glæd dig til at hilse på julemanden i Julemandens Hus på Plænen, hvor han er flyttet ind under Jul i Tivoli. Han er vågnet fra sin lange lur, og glæder sig til at få besøg af små som store.

FORKÆL DINE ØJNE OG ØRER UNDER JUL I TIVOLI

Spændende forestillinger

Der lyder skønne juletoner fra Salene, og Tivoli-Garden har indøvet nye melodier til repertoiret.  Læn dig tilbage og nyd den traditionelle juleballet, Nøddeknækkeren, eller overflødighedshornet af underholdning, Tivoli Juleshow. Hvis du er til firserganster-kamp og publikumsinvolvering, er forestillingen Crazy Christmas lige noget for dig.

Tivoli-Garden har nye melodier med, når de spiller på en lang række af tidspunkter i og udenfor Haven. Glæd dig til strøgparade, Tivoli-Gardens Julekoncert og parader i Haven.

Se Nøddeknækkeren Se hele programmet

JIT22_TN_Forestillinger