transparent_2x2

Lad julefreden sænke sig

Kom i julestemning

Betagende juleland

Julemagi for alle

Nu tændes tusinde julelys

Julen er hjerternes fest, og det fejrer vi med glitrende dekorationer, tusindvis af lyspunkter, juleilluminationer og spektakulære projektionsshows. Gå også på opdagelse blandt over 15 juletræer, der stråler med pynt i forskellige temaer.

Psst. Husk at tage årets julefotos med dine nærmeste på den stemningsfulde sti.

Fotostien

2111JITTivoliDK371x472px05

Boder fuld af julehygge

Hyggelige boder

Den klassiske julelandsby har fundet vej til Tivoli, og over 20 hyggelige boder skaber stemning og spreder dufte af brændte mandler, varm gløgg og nybagte klejner. De små boder har noget for enhver smag, om du er til uldtøfler, fine kunstværker eller bæredygtigt interiør. Gå på opdagelse, for hvem ved, måske du finder den helt perfekte julegave til én, du har kær. 

Se alle boder

Nu bæres lyset frem

Luciaoptog

Den 13. december er det Luciadag, og traditionen tro vil 100 luciabørn fra københavnske kirkekor bære lyset frem i Tivoli. Det fortryllende optog kan opleves fra kl. 17:30, hvor lys og juletoner danser sig gennem hele Haven.

Luciaoptog

2111JITTivoliDK371x472px03
Lysende drømmeunivers

Juleilluminationer

Hver aften forvandles Tivoli Søens blanke vand til et univers af lyd, lys, ild, røg og en masse overraskende effekter. Juleilluminationerne er fuld af farver og opleves med musik ledsaget af Tjajkovskijs betagende og karakteristiske musik fra Nøddeknækkeren.

Se programmet

juleilluminationer_tern_tiny