JULEOPLEVELSER I BØRNEHØJDE

Jul i Tivoli for børn

Lad de små gå på opdagelse

Det er for børn

Jul i Tivoli indeholder en lang række oplevelser for de mindste. Lad de små gå på opdagelse i den magiske landsby, Bjældevang, og se hvordan lysene i de små øjne funkler, når de besøger Julemanden i hans hus. Lad de nysgerrige munde og øjne gå på opdagelse i boderne, der bugner med børnevenlige godter, hvad end det er æbleskivesulten eller pebernøddesulten, der melder sig.

Køb billet

JIT22_BF_Intro
transparent_2x2

Julemanden flytter ind

Besøg julemanden

Julemanden er vågnet efter sin lange men velfortjente søvn, og er flyttet ind i Tivoli. Tag de mindste i hånden, og besøg ham i Julemandens Hus på Plænescenen, hvor hans små hjælpere arbejder for at klargøre alle julegaver. Han glæder sig til at hilse på jer i sin hyggelige stue og til at høre, hvad du ønsker dig.

Besøg julemanden

Særlige børneforlystelser

FORLYSTELSER FOR DE MINDSTE

Nisserne har knoklet for at bygge særlige forlystelser for de mindste. Stig ombord på det lille Nissetog og oplev fortryllende, snedækkede landskaber, når de små ben trænger til et lille hvil. Er du mere til at opleve skovens søde dyr, er Skovkarrusellen et sikkert hit. Begge forlystelser er en hyggelig juleoplevelse for hele familien.

Nissetoget Skovkarrusellen

JIT22_BF_Forlystelser
transparent_2x2

Events for de små

Se det traditionsrige Luciaoptog og nyd tonerne fra de op mod 100 luciasangere, der går gennem Haven i anledningen af den fine tradition. Optoget lyser Haven noget så smukt op i mørket. Oplev desuden spektakulære lysprojektioner på Nimbs ikoniske facade, og tag med i den eventyrlige juletræsskov, hvor nisserne udvælger og pynter det flotteste juletræ i skæret fra fyrværkeri i alverdens farver.

Særlige juleforestillinger

Underholdning for de små

Oplev de røde uniformer, de høje bjørneskindshuer og den søde musik, når Tivoli-Garden optræder under Jul i Tivoli. Du kan både opleve Tivoli-Garden i strøgparade, i Tivoli-Gardens juleshow i Koncertsalen og i parader i Haven.

Under Jul i Tivoli er der desuden en række af særligt udvalgte juleforestillinger for de små. Oplev blandt andet juleforestillingen Nissen uden Navn, når Eventyrteatret opfører fortællingen om juleparken, der skal gøres klar, men alle havenissestatuerne er pludselig forsvundet, med undtagelse af en enkelt, som er blevet bragt til live. Hvor er alle havenisserne forsvundet hen, og hvad sker der, når en havenisse pludselig vækkes til live og først skal til at lære verdenen at kende? Find ud af, hvordan det hele ender, når Eventyrteatret spiller i Glassalen til og med d. 18. december.

Juleforestillingen Nissen uden Navn Se hele programmet

JIT22_BF_Underholdning