Nyd halloween

Hyggelig (u)hygge

Oplev stemningen af efterår

transparent_2x2
Efterårets smukkeste uger

Træd ind i efteråret

Glæd dig til at opleve Danmarks mest betagende efterårshave med tusindvis af lys, græskar, spindelvæv, efterårsfarver og masser af (u)hygge.

Mærk den skræmmende gode stemning, bliv betaget af de smukke dekorationer i hver en krog, eller lad dig fortrylle af lysene, som tændes, når mørket falder på. Der er nok at kigge på, når Halloween i Tivoli igen indtager Haven. 

Shop i de fine boder

Masser af overraskelser

Til Halloween i Tivoli er der en masse boder rundt omkring i Haven. Gå på opdagelse i lækkerier som håndlavede bolcher og brændte mandler, eller forelsk dig i fine smykker og vanter der varmer i efterårskulden. Der er noget for enhver, hvad end du vil forkæle dig selv eller blot lade dig inspirere.

læs mere

transparent_2x2
Oplev Danmarks allerstørste græskar

DM i Kæmpegræskar

Hvem løber med titlen som ejer af Danmarks største kæmpegræskar 2021? Og kan årets græskar slå den vilde danmarksrekord på 970,4 kilo? Kom med til afsløringen den 16. oktober kl. 11.30 foran Nimb. 

Senere på sæsonen kan du opleve kunstneren Malik Mabe udskære kæmpegræskarrene til gigantiske græskarlygter, som du aldrig har set dem før!

DM i Kæmpegræskar Kunstudskæring

tern_HIT_graeskar1