Restaurant og bar på taget af Tivoli Hjørnet med udsigt over haven

Sticks'n'Sushi

I Tivoli Hjørnet med udsigt over by og forlystelser laver vi mad, som er placeret mellem Tokyo og København.

I den forstand er vi en sjælden fisk. Vi laver mad fra begge køkkener og komfurer. Friskhed, økologiske grøntsager, innovation og sanselige, æstetiske anretninger er altid på vores menu. Grøntsager, kød og fisk. Råt og grillet. Et overvejende sundt køkken – uden at fanatismen dog må forstyrre festen eller smagen. 

læs mere

Sticks_tern
Kaffe af højeste kvalitet, brød fra eget bageri og frisklavede salater

Espresso House

Hos Espresso House brænder de for den gode kaffe. Derfor er kun den bedste kaffe god nok til deres gæster, og alle bønner der går gennem kværnen og Baristaens kyndige hænder, er såkaldt specialkaffe, der hører blandt det bedste i verden. I kaffebaren har de også et stort udvalg af mad, teer og iskolde forfriskninger.

Nyd for eksempel storfavoritten Iceblend, og stil din store eller lille sult med det lækre udvalg af kager fra kædens eget bageri eller de mange friske sandwiches og salater.

læs mere

Espresso_tern

Illums Bolighus

De 200 m2 der udgør den nye Illums Bolighus butik vil byde på det vante Illums Bolighus sortiment af dansk samt internationalt design.

Tivoli Hjørnet muliggør en dynamisk og inspirerende eksponering af de brands, der tilsammen udgør fundamentet for det ikoniske skandinaviske udtryk. Butikken vil blandt andet byde på et nøje udvalgt produktsortiment fra blandt andet Georg Jensen, Royal Copenhagen, Stelton, by Lassen, Glerup, Rains, Georg Jensen Damask, Markberg, L:A Bruket og Rudolph Care.

Tivoli Hjørnet som arkitektonisk perle harmonerer med Illums Bolighus’ designværdier og stolte traditioner, og visionen er derfor, at skabe en unik købsoplevelse i smukke omgivelser – en totaloplevelse.  

læs mere

Illum_tern