Sjov for de mindste

Børnenes vinter

Leg i vinterlandet

transparent_2x2
Rasmus Klump

Kom med på vintereventyr

Rasmus Klump er vågnet fra sin vintersøvn og er klar til leg med vennerne Pingo og Flora på Plænen. Hver dag kan du komme med på eventyrlige fantasirejser i forestillingerne Vinterløjer og Pingonesien Tur/Retur, og efter forestillingen kan du møde vennerne og få en dejlig bjørnekrammer!

Pingonesien Tur/Retur   Vinterløjer
tern2_klump

Besøg skøjtebanen

Isdans og piruetter

Er du en skøjteprinsesse eller Bambi på isen? På skøjtebanen i Tivoli er der plads til alle, så spænd skøjterne, og stå ud på den ottekantede bane foran Nimbs forunderlige palads. Du må meget gerne medbringe dine egne skøjter, men det er også muligt at leje skøjter i Haven.

Læs mere

transparent_2x2
Få sus i maven

Forlystelser midt i vinterlandet

Alle Havens forlystelser er åbne under Vinter i Tivoli  og du kan endda prøve de helt særlige vinterforlystelser. Føl suset i kinderne, og nyd den smukke udsigt over det snedækkende vinterlandskab fra oven.

Se alle vinterens forlystelser

ballongyngen2_tern

Besøg Pingonesien

Iglo fuld af sjov

Rasmus Klumps gode ven Pingo har bygget en gigantisk iglo på Plænen og fyldt den med masser af sjov for familiens mindste. Her kan du boltre dig i rutsjebaner, teste dit mod på klatrevæggene, lege sneboldkamp med dine venner og meget mere.

Læs mere

transparent_2x2