NYE RESTAURANTER OG SPÆNDENDE POP-UPS

ET GASTRONOMISK ÅR SOM ALDRIG FØR

Elsker du en verdensklasse cheeseburger? Eller er du mere til overdådige fiskefade af friskfanget fisk? Måske du har en stor fejring i vente, som ville egne sig perfekt til en Michelinrestaurant med sans for råvarer? Uanset hvad du er til, kan du hele sommeren nyde det hele. Gasoline Grill åbner, Figaro står klar, og både AOC og KOKS byder på skift velkommen i Det japanske Tårn.

 

 

Dansk_mad_tern

Sommerens madmekka

Noget for enhver smag

Når solen står på sit højeste, kan du søge tilflugt i skyggen på en af Tivolis mange restauranter restauranter med udendørsservering. Skulle sommervejret være en smule tvivlsomt, er der selvfølgelig masser af muligheder for nyde sin mad indendørs. Hvad end du er til dansk, italiensk, amerikansk eller noget helt fjerde, har vi med garanti en restaurant for dig.

Se spisestederne

transparent_2x2
Spændende stader

Tivoli Food Hall

I Tivoli Food Hall står 15 stader klar til at mætte de sultne maver. Der er streetfood på menuen, og maden kan nydes indendørs eller udendørs under varmelamper. Når der er koncerter på Plænen eller ballet på Pantomimen kan disse nydes fra Food Halls terrasse. 

 
Tivoli_IMG_Hotdog_370x472_

Michelin i Tivoli

2-stjernet gastronomi

Det er ikke hver dag, at Tivoli har fornøjelsen af at kunne byde inden for til gastronomi på michelinniveau, men til sommer sker det! Fra den 1. juni til 13. juli kan du åbner AOCs pop-up-restaurant i Det japanske Tårn, og fra den 17. juli til 4. september, overtager færøske KOKS.

Begge restauranter har to stjerner i michelinguiden, og hvor AOC byder på moderne gastronomi og vin med udspring i nøje udvalgte lokale råvarer, kombinerer KOKS smag og lugt fra det færøske landskab, som ender med kompromisløst færøske retter.

Book AOC

Book KOKS

transparent_2x2