SIT_2019_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG
Nyd de smukke omgivelser

Den magiske Have

Sommer i Tivoli er en eventyrlig tid med farverige stauder og sirlige blomsterbed. Nyd en gåtur i den smukke Have og lad dig overraske af nye hjørner og historisk arkitektur – til lyden af humørspredende latter. Om aftenen skaber tusindvis af funklende lamper en atmosfære, der er helt unik.

Tivoli_generelteaser_370x472

Sommer og sus i maven

Sommersjov en masse

Er du til de rolige eller mere vilde forlystelser? I Tivoli er der noget for enhver smag. Mærk suset i Rutschebanen - en af Tivolis mest populære forlystelser - nyd udsigten fra Ballongyngen, eller sæt gang i lattermusklerne i Rasmus Klumps Verden. De mange forlystelser er tilpasset børn i alle aldre, og der er garanti for fart, spænding og leg.

Sommertoner

Oplevelser for alle

Om du er til jazz, rock eller klassisk spiller ingen rolle – i Tivoli kan du opleve en bred vifte af koncerter. Syng blandt andet med på musikken til Tirsdagstoner, Onsdagsjazz eller Lillefredag. Besøg også Rasmus Klumps hus, hvor man kan synge sange og lege gemmeleg.

Tern_TG_1

Stjerneregn på sommeraftnerne

Lørdagsfyrværkeri

I Tivoli elsker vi fyrværkeri, og derfor fyrer vi op for det helt store fyrværkerishow hver lørdag i sommersæsonen.

Glæd dig til smukke farver, skøn musik og masser af overraskelser på himlen i sommernatten. Fyrværkerishowet opleves bedst i området omkring Det store Springvand eller på Plænen.

transparent_2x2
Kulinariske oplevelser i Haven

Smag på sommeren

Hele sommeren kan du gå ombord i alverdens lækre fristelser. Smag på alt fra traditionelle danske retter til italienske og asiatiske specialiteter. Flere restauranter har desuden vegetariske og veganske retter på menuen. Du kan også nyde det gode vejr med mad to-go fra Tivoli Food Hall, der har samlet et udvalg af byens bedste spisesteder. Velbekomme.

mad_370x472