SIT_2019_TivoliDK_Budskab_920x428px_DK_NEG


9. april. 26. sep.

Nyd de smukke omgivelser

Den magiske Have

Sommer i Tivoli er en eventyrlig tid med farverige stauder og sirlige blomsterbed. I år står spritnye og spændende oplevelser i kø. Snart er vi klar med det helt nye scaryhouse, Villa Vendetta, der kan få selv de tapreste børn og voksne til at ryste lidt. Med nye, særlige gastronomiske oplevelser, garanterer vi for, at du får spændende oplevelser og timevis af underholdning i den blomstrende have.

Tivoli_generelteaser_370x472

Sommer og sus i maven

Sommersjov en masse

Er du til de rolige eller mere vilde forlystelser? I Tivoli er der noget for enhver smag. Mærk suset i Rutschebanen - en af Tivolis mest populære forlystelser - nyd udsigten fra Ballongyngen, eller sæt gang i lattermusklerne i Monsunen. De mange forlystelser er tilpasset børn i alle aldre, og der er garanti for fart, spænding og leg.

Se forlystelser

Sommertoner

Musikoplevelser for alle

Om du er til jazz, rock eller klassisk spiller ingen rolle – i Tivoli kan du opleve en bred vifte af koncerter. Vi byder på klassisk musik til Torsdagsklassisk, og jazzede toner når vi spiller live til OnsdagsJazz. På Nimbs eksklusive tagterrasse med solstole, pool og cocktailbar, kan du opleve livemusik, der emmer af sommerblues.

Hvis du er til fest og farver, blænder vi op for LilleFredag, hvor du kan opleve nye, spirende sangtalenter - og når der skal ekstra gang i den, afholder vi Fredagsrock på Plænen senere på sommeren. 

Se musikprogrammet i Tivoli

Tern_TG_1

Stjerneregn på sommeraftnerne

Lørdagsfyrværkeri

I Tivoli elsker vi fyrværkeri, og derfor fyrer vi op for det helt store fyrværkerishow hver lørdag i sommersæsonen.

Glæd dig til smukke farver, skøn musik og masser af overraskelser på himlen i sommernatten. Fyrværkerishowet opleves bedst i området omkring Det store Springvand eller på Plænen.

Se fyrværkeriprogrammet

transparent_2x2
Kulinariske oplevelser i Haven

Smag på sommeren

Hele sommeren kan du gå ombord i alverdens lækre fristelser. Smag på alt fra Tivolis nye bubble tea, Gemyses sprøde falafler eller Garden Delis bøfsandwich. Der er noget for enhver smag, og flere restauranter har mange vegetariske og veganske retter på menuen. Når den søde trang melder sig, kan du gå efter duften af varme, nybagte churros. Velbekomme.

Se take-away muligheder

mad_370x472