transparent_2x2

De dejligste juleminder

Juleunderholdning

Den bedste tid på året

Nu bæres lyset frem

Luciaoptog

Den 13. december er Luciadag, og traditionen tro vil 100 fine luciabørn fra københavnske kirkekor bære lyset frem i Tivoli. Optoget starter kl. 17.30 ved Tik Tak, hvorefter det vil sprede stemning, lys og sang gennem hele Haven. Glæd dig til en betagende aften med magiske juletoner i decembermørket.

Se programmet

lucia_tern_tiny
transparent_2x2

Julemanden er flyttet ind

Besøg julemanden

Der oser af julestemning i julemandens stue på Pantomimeteatret, og julemanden har spidset blyanten og fundet den store huskeseddel frem. Kom, og fortæl ham, hvad du ønsker dig til jul. Igen i år stiller julemanden op til foto, og alle er velkomne til at få foreviget familien sammen med ham!

Julemanden flyver til Grønland d. 24. december og er derfor ikke i Tivoli mellem jul og nytår.

Besøg julemanden

Lysende drømmeunivers

Juleilluminationer

Hver aften forvandles Tivoli Søens blanke vand til et univers af lyd, lys, ild, røg og en masse overraskende effekter. Juleilluminationerne har i år musik fra Tchaikovskys Nøddeknækker og opleves bedst fra broen over Tivoli Søen.

Vær opmærksom på, at der ikke er Juleilluminationer d. 24. december.

Læs mere

Juleilluminationer_tern

Svingende julemusik

Tivoli-Garden spiller julen ind

Ingen jul uden Tivoli-Garden. Garden åbner traditionen tro julesæsonen med en særlig strøgparade gennem byen, og hver lørdag og søndag fra d. 23. november til 14. december kan du nyde den imponerende juleparade, når de uniformsklædte garder går gennem Haven og spiller danske og engelske marcher og julemelodier.

Strøgparade  Juleparader

transparent_2x2