transparent_2x2

Lad julefreden sænke sig

Kom i julestemning

Betagende juleland

Lys i vintermørket

Nu tændes tusind julelys

Haven er som forvandlet, når tusindvis af julelys bringer julestemningen frem i vintermørket. Se juletræerne stråle i det snedækkede landskab, lad dig betage af glitrende julepynt, og nyd de smukke julelys fra Havens mange lyspunkter. 

tern_JIT_lys_2019
transparent_2x2

Besøg julemanden

Julehygge i julestuen

Der oser af julestemning i julemandens nye, hyggelige stue på Honningkageslottet, og julemanden har spidset blyanten og fundet den store huskeseddel frem. Kom, og fortæl ham, hvad du ønsker dig til jul - han glæder sig til at få besøg. Julemanden stiller også op til fotos, og alle er velkomne, store som små, til at komme og få taget årets julefamiliefoto!

Julemanden vil bære handsker, og han sidder i sin egen stol med afstand til sofaen, hvor gæsterne sidder.  

Julemanden flyver til Grønland d. 24. december og er derfor ikke i Tivoli mellem jul og nytår.

Juletræerne med sin pynt

Lys over Tivoli-søen

I år glitrer juleudsmykningen flere steder i Tivoli. Foran Nimb står et 3,5 meter højt, glødende animeret hjerte, der viser eventyrlige julehistorier. Som noget nyt kan du opleve et funklende juletræ på Tivoli-søen, og som sædvanligt har vi også opstillet det ikoniske juletræ foran Koncertsalen.

Der er garanti for betagende og funklende julestemning. 

 

tern_JIT_juletrae
transparent_2x2

Svingende julemusik

Tivoli-Garden spiller julen ind

Ingen jul uden Tivoli-Garden. I år optræder de på en Corona-sikker måde i Koncertsalen, hvor publikum kan sidde med afstand og i begrænset antal. Vi garanterer stadig for flotte uniformer samt spiller danske og engelske marcher og julemelodier.

Tivoli-Garden kan opleves d. 25/11, d. 2/12 og d. 5/12 - alle dage kl. 18.30 i Koncertsalen.

Smag på julen

Knas og julegodter

Julen i Tivoli byder på julegodter for enhver smag. Oplev Havens mange julelækkerier, og smag dig gennem æbleskiver, brændte mandler, gløgg, julekager og meget mere juleguf. Velbekomme! 

 

 

Smag_p_jul_tern