transparent_2x2

Julens bedste gaveidéer

Årets julegaveidé

Forkæl en du holder af med en magisk Tivoli-julegave

Med et Tivolikort er du sikker på oplevelser og gode minder hele året rundt - i alle Tivolis sæsoner. Du kan også købe et gavekort, der kan indfries til mange dejlige oplevelser i Haven. Det kan både bruges på entré, Turpas, spisestederne og flere andre ting.

Køb Tivolikort Køb Tivoli-gavekort

guldkort_500x300
Eksklusive oplevelser

Giv Nimb i gave

Spred glæde med en oplevelsesjulegave, som emmer af luksus. Nimb byder på alt fra hverdagsluksus til ekstravagante oplevelser. Du kan både vælge at købe en oplevelse eller et gavekort. Vi har samlet fire gode bud på, hvad du kan bruge et Nimb-gavekort til, samt hvilket beløb du skal købe for, hvis du ønsker at give en af følgende oplevelser:

Morgenmad for to personer på Crème by Nimb: 300 kr.  
Frokostplatte for to personer på Fru Nimb: 500 kr.  
Afternoon Tea for to personer i Nimb Bar: 900 kr.  
Brunch for to personer i Nimb Brasserie: 900 kr.

Køb gavekort Køb en oplevelse

tern_JIT_nimb_2019
transparent_2x2

Uforglemmelige minder

Forestillinger i 2021

Hele året sker der spændende ting i både Glassalen og Koncertsalen, og 2021 er ingen undtagelse. I begyndelsen af året kan du glæde dig til The Bodyguard og Ørkenens Sønner, og senere kan du opleve både Midt om Natten, Dyrene i Hakkebakkeskoven, Robin Hood og Atlantis. Nogle julegaver husker man bedre end andre. En billet til en forestilling i Salene er en uforglemmelig julegave, der med garanti vil skabe minder. 

Se kommende forestillinger

Little Tivoli

Unikke gaver

I Little Tivoli finder du helt særlige Tivoli-gaver, så du kan få en lille bid Tivoli-magi ind i dit hjem. Gå på opdagelse i shoppen, der byder på alt fra det smukke Kähler-lyshus, der i år forestiller Glassalen, til ikoniske, eventyrlige Tivoli-plakater og fantasifulde kagedåser.

Se det store udvalg på Little Tivolis webshop. Psst..Little Tivoli har også en butik inde i Haven. 

Little Tivoli

Kahler_Glassalen_jit2020
transparent_2x2

Firmagaver

Et Tivolikort er en god gave til dine medarbejdere eller samarbejdspartnere. Og mulighederne for at give en eventyrlig julegave er mange.

LÆS MERE