Gys & Gru

Scary Halloween

Uhygge i Tivoli

transparent_2x2
Tør du prøve?

Det Hjemsøgte 

Et gammelt hospital er gemt og glemt i grotterne under Rutschebanen. Stedet emmer af levn fra fortidens eksperimenter, som ingen nulevende kan forestille sig, og uhyggelige sjæle går hvileløst rundt og nægter at give slip på hospitalet og denne verden.

De venter på dig i mørket, så kig dig hellere over skulderen…

Læs mere

Blod på tanden endnu?

Fri adgang til Tivoli og alle forlystelser

Tivolikort Wild er den perfekte følgesvend til den eventyrlystne Tivoli-gæst. Få et helt år fyldt med oplevelser og adgang til alle de forlystelser Tivoli har at byde på. Så kan du prøve igen og igen og igen...

Køb Tivolikort Wild

wildcard-hand

Kirkegaarden

Gyset venter i mørket...

Når mørket sænker sig over Tivoli, og flagermusene svæver lydløst over Tivoli Søen, vækkes Kirkegaarden til live.

I ly af mosekonebryg, nattens skygger og lyden fra de gamle lindetræers svajende trækroner, vil kun de modigste gæster nå hele vejen gennem Kirkegaardens snoede stier…

Kirkegaarden er åben hver dag fra kl. 17.00 til 22.00. Oplevelsen er gratis for Tivolis gæster. Der er indgang i den ende af Boulevardhaven, der vender mod legepladsen. Vi fraråder børn under 12 år at prøve turen. Børn fra 12 år og op anbefales at følges med en person over 18 år.

transparent_2x2
Del din oplevelse

Genoplev dit skrig

Fik du jaget en skræk i livet, da du besøgte Det Hjemsøgte? Del din uhyggelige oplevelse med venner og familie på sociale medier. I Tivoli app’en kan du ved udgangen af turen hente en gif af dig selv og din forskrækkelse fra forlystelsen. Men du skal være hurtig! Gif'en er kun tilgængelig i 10 minutter efter endt tur. Det koster 25 kr. at hente gif'en - hvis du har Turpas Plus er det gratis.

NB. Hvis gif'en hentes, gemmer Tivoli en kopi til dig i 30 dage. Tivoli bruger alene gif'en til at give dig og dine et ekstra grin. Du må hente og dele din gif'en, men ikke bruge den i kommercielle sammenhænge. Såfremt du henter klip af andre end dig selv, skal du huske at have disse personers udtrykkelige samtykke først. Vi gør opmærksom på, at gif'en er 5 sekunder lang, og ikke dækker hele dit besøg i Det Hjemsøgte.

DetHjemsoegte_iTern

For dig, der vil det hele

Turpas Plus

Med Turpas Plus får du flere gys og grin ud af Halloween! Du får blandt andet fri adgang til Det Hjemsøgte og alle Havens andre forlystelser, samt ubegrænset adgang til digitale turfotos og mere, når entré til Tivoli er betalt.

køb turpas plus

Turpas Plus