Underholdning hver dag

Børnenes Halloween

Sjov for hele familien

transparent_2x2
Halloween-sjov med Klump og Flora

Rasmus Klump-forestillinger

Bøh! Rasmus Klump har fundet hugtænderne frem og er i drillehumør, når han hver dag går på scenen i Glassalen med sin gartnerven Flora i to Halloween-forestillinger med gratis entré. Besøg også Rasmus Klumps legeplads med hængebroer, kravlerør og udsigtstårne – og snup en lækker pandekage, når sulten melder sig.

Slik eller ballade Pandekageskurken

RasmusKlump201516AndersBggildRGBcopy-tiny

Halloween-forlystelser

Hvin for de mindste

Stig om bord på Det lille Spøgelsestog, og mød de søde og rare spøgelser på den hyggelige togtur. Du kan også kravle på eventyr i de sjove svampehuse ved Hovedalléen eller prøve de halloween-pyntede Veteranbiler eller Græskarmanden, hvis du er til hvin og grin.

Se alle forlystelser

transparent_2x2
Fang hinanden i den store labyrint!

Halmballelabyrint

Oplev den store Halmballelabyrint i hjertet af Tivoli, lige bag ved Plænen. Lad børnene lege gemmeleg i labyrinten, som består af mere end 1.900 høballer. Der er godt med plads så både små og store kan gå på opdagelse i labyrinten, der emmer af hyggelig efterårsstemning.

 

 

 

tern_HIT_graeskar

Halloween fristelser

Uhyggeligt sjove lækkerier

Er du til monsterguf og pandekagesjov? Rundt om i Tivoli kan både store og små mæske sig i ganegodt som halloween vafler, brændte mandler, uhyggelige flødeboller og sorte hekse hotdogs. Gå på opdagelse blandt de mange halloween lækkerier i Haven.

Halloween Fristelser

transparent_2x2
Halloween-hygge med Rasmus Klump

Farvelæg en tegning og få en gratis børnebillet

Efteråret er til hyggelige aktiviteter med familie og venner. Nu kan børnene hjælpe Rasmus Klump gennem halloween-labyrinten og farvelægge sjove halloween-tegninger med Rasmus Klump og hans venner.  

Når du afleverer en farvelagt tegning i Box Office ved Tivolis hovedindgang, får du en gratis børnebillet (3-7 år), som kan bruges i uge 43 og 44. Så kan I se de gratis forestillinger med Rasmus Klump i Glassalen og besøge den store halloween-labyrint i Haven.
OBS: Tegningen kan indleveres i perioden 13. - 31. oktober 2020. Billetten er gyldig i perioden 19. - 31. oktober 2020.

Download aktivitetspakken   

KlumpNyeTivoli3CT

Børneaktiviteter på Gemyse

Efterårshygge over bålet

Kom og bag snobrød eller rist skumfiduser over bålet og nyd varmen fra gløderne med en kop varmt i Gemyses hyggelige køkkenhave. Bålet er tændt hver dag til Halloween fra kl. 12 til 21, og der er et begrænset antal pladser. Det er først til mølle, da det ikke er muligt at reservere pladser. Prisen er 35 kr. per snobrød og du kan vælge mellem ketchup eller marmelade til.

transparent_2x2