Et år som aldrig før

Oplevelser i 2021

Transparent-(2)
transparent_2x2

Et år som aldrig før

2021

I 2021 er der særlig meget at glæde sig til i Tivoli. Året byder på både nyt og spændende og gammelt og velkendt og oplevelserne står i kø.

I løbet af året kan du opleve lækre nye fristelser med spændende gastronomiske oplevelser og magiske festivaler for alle sanser. Musikalske oplevelser for enhver smag fra evergreens og OnsdagsJazz til de nye stjerner på scenen til LilleFredag og selvfølgelig Fredagsrock på Plænen.

Et helt nyt scaryhouse – Villa Vendetta -  er klar til vovehalsene, og magien blomstrer til den nye Have og Blomster Festival, hvor Haven står i fuld flor. 

2021 bliver i sandhed et år som aldrig før.

transparent_2x2

Tivolis Festivaler

Nye spændende festivaler

I 2021 kan du glæde dig til helt nye Tivoli-oplevelser.

Glæd dig til vidunderlig livemusik til Jazz Festival, smukke blomster til Have & Blomster Festival, gastronomiske oplevelser til Mad & Vin Festival og endelig også til familiens mindste - Rasmus Klump Festival.

Du må naturligvis heller ikke gå glip af Tivolis traditionsbundne Smørrebrødsfestival eller en af 2020's helt store succeser, som vi gentager i 2021, nemlig krebsegilde på Plænen.

transparent_2x2

Oplev alle Tivolis sæsoner

Eventyrlige oplevelser året rundt

Uanset om det er sommer, halloween eller jul i Tivoli åbner vi altid portene til magiske oplevelse og uforglemmelige minder midt i byen. Oplev det bedste fra alle sæsoner, uanset om du er til en gåtur blandt smukke blomster, musikoplevelser, leg på Rasmus Klump legepladsen, forlystelses-sus, yoga og film på Plænen eller gastronomiske oplevelser.

Vi fejrer hele årets gang i Tivoli.

transparent_2x2

Livemusik i Haven og på Nimb Roof

Musikalske oplevelser for enhver smag

Oplev alle de nye stjerner hver torsdag, når vi blænder op for LilleFredag. Her kan du lytte, danse og synge med, når upcoming kunstnere slår sig løs på Plænen hele sommeren.

Glæd dig også til at rocke med, når Fredagsrock vender tilbage i 2021. 
Vi glæder os til at præsentere dig for et stærkt program med populære artister, når Fredagsrock igen kan indtage Plænen. 

Oplev den klassiske musik til Torsdagsklassik eller nyd de jazzede toner, når vi spiller live til OnsdagsJazz. 

Nyd også de varme sommeraftener med ”Summer in the city” på Nimbs eksklusive tagterrasse med solstole, pool og cocktailbar og særlige Heineken Rooftop parties

Fra maj - august kan du nyde et stjernespækket program, når Sommerklassisk rykker ind i Tivoli, og der gives forrygende koncerter i Tivolis Koncertsal. 

Se sommerklassiskprogrammet

transparent_2x2

Gastronomiske oplevelser og ekstraordinære smagninger

Øl-universet Anarkist rykker ind i Tivoli

I foråret 2021 rykker Royal Unibrews ølunivers Anarkist ind i Tivoli. I denne nye moderne øl-bar får du serveret udsøgte ølsmagninger, fantastisk underholdning og fede events. Anarkist serverer øl, som du kender dem, men du kan også gå på jagt i nye, lækre smage fra førende mikrobryggerier. Glæd dig også til smage helt særlige Tivolificerede øl - de kan ikke smage andet end eventyrlig godt!

2021 byder også på spændende nyheder på Tivolis gastronomiske scene med nye restauranter og madoplevelser.

Du kan som altid også gå på jagt i Tivolis fantastiske udvalg af restauranter, og de forskellige sæsoners indbydende menukort. I Tivoli er der rig mulighed for gastronomiske oplevelser året rundt.

transparent_2x2

Skal det være vildt?

Oplev gyset i Tivolis nye forlystelse

Som noget helt nyt kan vovehalse i 2021 se frem til at besøge Tivolis helt nye scary house, Villa Vendetta, hvor familien Vendetta byder velkommen til et univers af gys og gru.

Du kan naturligvis også få sus i maven i klassikere som Rutschebanen, Dæmonen eller Det gyldne Tårn, og få romantiske øjeblikke i Ballongyngerne, Dragebådene eller Himmelskibet.

Prøv også de mindstes favoritter, Veteranbilerne, Dyrekarrusellen, Den lille Drage og Den flyvende Kuffert.

transparent_2x2

Uforglemmelige minder

Forestillinger i 2021

Hele året sker der spændende ting i både Glassalen og Koncertsalen, og 2021 er ingen undtagelse. I begyndelsen af året kan du glæde dig til The Bodyguard og Ørkenens Sønner, og senere kan du opleve både Midt om Natten, Dyrene i Hakkebakkeskoven, Robin Hood, Atlantis og Snedronningen.

Se kommende forestillinger

transparent_2x2

Mærkedage og events

Et mangfoldigt Tivoli

I Tivoli elsker vi at fejre alt fra Gymnastikkens dag til Tivoli Gospel Festival. I 2021 gentager vi succeserne, når vi igen afholder Film på Plænen, Chili og Tomatsmagning, Blomsterløgdag, viser Champions League finale på storskærm, Musikskoledage og meget mere.

Glæd dig også til andre traditionsbundne Tivoli-events, som f.eks. Sankt Hans.

1000 grunde til at have et Tivolikort

Få fri adgang til Tivoli-magi og alle disse oplevelser i 2021

Tivolikort er den perfekte følgesvend til den eventyrlystne Tivoli-gæst. Med et Tivolikort får du adgang til en verden af magi, eventyr og glade minder.
Forkæl dig selv eller en du holder af med et Tivolikort. 

Uforglemmelige oplevelser venter på dig i Tivoli.

Køb Tivolikort

wildcard-hand

I Tivoli glæder vi os til at byde velkommen til et besøg fuld af sjove oplevelser, hvor vi med omtanke passer på hinanden. Vi følger naturligvis alle myndighedernes retningslinjer ift. COVID-19, så du på forsvarligvis kan besøge Haven.