2106HaveBlomsterFestivalTivoliDK934x298px01
Gør bylivet mere grønt

Få jord under neglene

Tag forbi de mange workshops, og lær at lave din egen blomst af papir, tap honning avlet i Tivolis have, bliv klog på jordarter, afprøv selvvandingssystemer og meget mere.

Vi giver også inspiration til de små grønne byrum - altanen, vindueskarmen, kolonihaven og køkkentrappen - hvad skal plantes, hvordan indretter du det, og hvordan holder du liv i planterne. 

Så kig forbi, og luft dine grønne fingre!

Festivalen, der løber af stablen fra den 28. august-5. september, præsenteres i samarbejde med Gardena. 

ForrsBlomstTern

GÅ PÅ OPDAGELSE I HAVEN

Vi garanterer for blomsterkunst i lange baner. Der er blandt andet sørget for flere meter høje, spektakulære blomsterskulpturer, som vi har fået nogle af de bedste og mest kreative designere og florister til at kreere. Glæd dig også til botaniske portrætter af Tivolimedarbejdere og -ikoner, udsmykkede blomsterstiletter og meget mere.

transparent_2x2
Blomster for sjov

Gør det selv for børn

Under Have og Blomster Festival er der masser af spændende workshops for alle aldre - også familiens yngste. Bind kranse og kroner af blomster og grene, som med garanti vil pynte de små hoveder. I kan også besøge tegneværkstedet, bestige trillebørtronen, og hele familien kan spille havespil på Plænen, som er iklædt et blomstrende kostume. Kom og leg med!

 

2106HaveBlomsterFestivalTivoliDKTern370x472px03
Filtrér Alle
Periode