Villa Vendetta

Villa Vendetta åbner 18. juni kl. 17.00

Historien går på, at der i mange år har boet en fin familie i H.C. Andersen Slottet, som efter års arbejde i Tivoli er blevet glemt. Ingen ved rigtig, hvem de er, men en ting er sikkert, og det er, at årtiers glemsel har gjort dem grumme, bitre og har forvandlet dem til galninge, som alle bør holde sig langt fra. Som gæst kommer du på en tur igennem den hjemsøgte herskabsvilla, og har du modet til at gå planken ud, ender du i en skummel kælder, hvis hemmeligheder ikke skal røbes her. 

Ønsker du at prøve Villa Vendetta koster det 60 kr. Med Turpas Plus kan du gå igennem Villa Vendetta så mange gange, du vil. 

Åbningstider:
Søndag - torsdag kl. 17.00 - 22.00
Fredag - lørdag  kl. 17.00 - 23.00

Bemærk at sidste hold sendes igennem Villa Vendetta fem minutter før lukketid. Derfor lukkes køen ned før dette tidspunkt - tidspunktet afhænger af, hvor lang køen er.

Vær opmærksom på, at der forekommer stroboskoplys og blinkende lys.

Hent Tivolis app og tilmeld dig vor digital forlystelseskø. Herved slipper du for at stå i kø og vente på at det bliver din tur i Villa Vendetta, men får besked når det er din tur. Det kræver blot at du siger ja til push-beskeder. OBS. Vær opmærksom på at det i travle perioder kan være nødvendigt at stille sig digitalt i kø til forlystelsen før man får adgang.

Villa Vendetta åbner 18. juni kl. 17.00.

ADGANG

Børn under 12 år frarådes at besøge Villa Vendetta. I alle tilfælde sker adgang kun på eget ansvar og ifølge med en betalende person på min. 18 år.

ALDER Min. 12 år
PRIS 2 billetter á 30 kr eller Turpas Plus
HELBREDSBEGRÆNSNINGER JA
KØRESTOLSBRUGERE NEJ

ÅBNINGSTIDER

Mandag

17.00-22.00

Tirsdag

17.00-22.00

Onsdag

17.00-22.00

Torsdag

17.00-22.00

Fredag

17.00-23.00

Lørdag

17.00-23.00

Søndag

17.00-22.00

VIdeo fra Villa Vendetta

Se Danmarks modigste 

I foråret kørte vi en konkurrence om at blive Danmarks modigste og derved sikre sig en tur som de første igennem Villa Vendetta. Vi fandt syv vindere, som hver især fik lov til at tage deres venner med på turen. Se deres tur igennem Villa Vendetta her

 

transparent_2x2

Turpas Plus

Køb Turpas Plus og få adgang til Villa Vendetta

Ud over adgang til Villa Vendetta og alle Tivolis kørende forlystelser giver et Turpas Plus også adgang til følgende ting, når entré til Tivoli er betalt:

  • Digitale turfotos i Tivolis app 
  • Adgang til Tivolis Akvarium
  • Ét gratis spil på Hyggehjulet eller Grand Prix

Køb Turpas Plus

Loading icon
Tap for at aktivere kortet

Se lignende forlystelser