Vertigo

Vertigo er den vildeste og hurtigste interaktive forlystelse, der nogensinde har kørt i Danmark. Forlystelsen er det tætteste, man kan komme på at simulere en rigtig flyver, som du endda selv kan styre og være pilot i. BEMÆRK: Som følge af myndighedernes retningslinjer skal du bære mundbind i køen og under turen i Vertigo.

Lad som om du er pilot i dit eget fly og spænd sikkerhedsselen! 100 km/t og 360 graders vendinger. I Vertigo mærker du alt fra grusom gys til glade grin. Også når flyet vender cockpittet direkte mod jorden.

Vertigo har en 5G påvirkning, hvilket betyder udsat for fem gange tyngdeaccelerationen. Det opleves som om, at kroppen vejer fem gange så meget, som den gør normalt. Vildt!

Helbredsbegrænsninger:
Der kan på denne forlystelse være helbredsbegrænsninger, som udelukker ture heri. Du kan finde mere information ved forlystelsen eller ved at spørge en kontrollør.

Covid-19:
Myndighederne har godkendt, at Tivoli kan køre med øget kapacitet i Vertigo, når vi tager visse hensyn. Derfor skal du bære mundbind i køen og under turen i Vertigo.

ADGANG

HØJDE Min. 140 cm.
PRIS 3 billetter á 30 kr.
HELBREDSBEGRÆNSNINGER JA
KØRESTOLSBRUGERE NEJ
Loading icon
Tap for at aktivere kortet

Se lignende forlystelser