Hospitalet

Tør du at gå derind?

I tiden før Rutschebanen, dengang København var fyldt med beværtninger, gæstgiverier og logihuse, rumsterede det i de mørke kældergange under det, der i dag er Tivolis Rutschebane. Kældergangene fortæller historien om det hospital, der engang lå hér – om de patienter, læger og stakler, der havde deres gang på hospitalet.

Efter hospitalet ophørte, synes gangene forladte - men ikke alle kom med. Nogle af hospitalets særlinge nægter at give slip på hospitalet og denne verden. De venter på dig i mørket, så kig dig hellere over skulderen, hvis du bevæger dig ind på Hospitalet.  

Hospitalet koster 60 kr. og er ikke en del af Turpas. Hvis du opgraderer dit Turpas til et Turpas Plus, kan du gå igennem Hospitalet, så mange gange du har lyst.

Åbningstider: kl.15.00 - 23.00 eller kl.17.00 - 23.00. Bemærk at sidste hold sendes igennem Hospitalet kl. 22.50. Derfor lukkes køen ned før dette tidspunkt - tidspunktet afhænger af, hvor lang køen er. Se desuden spilletider for mere info.

Vær opmærksom på, at stroboskoplys og blinkende lys forekommer. 

Husk: I Hospitalet er det kun de ansatte, der er udklædte, så læg masken før du går ind.

program
Del din oplevelse

Få en video fra Hospitalet

Hvis du er modig nok til at besøge Hospitalet, kan du også dele din uhyggelige oplevelse med venner og familie på sociale medier. I Tivoli app’en kan du ved udgangen af turen hente en video af dig selv og din forskrækkelse fra forlystelsen. Men du skal være hurtig! Videoen er nemlig kun tilgængelig i 10 minutter efter endt tur. Det koster 25 kr. at hente en video (dog gratis med Turpas Plus).

NB. Hvis videoen hentes, gemmer Tivoli en kopi til dig i 30 dage. Tivoli bruger alene videoen til at give dig og dine et ekstra grin. Du må hente og dele din video, men ikke bruge den i kommercielle sammenhænge. Såfremt du henter videoer af andre end dig selv, skal du huske at have disse personers udtrykkelige samtykke først. Vi gør opmærksom på at videoen er 10 sekunder lang, og ikke dækker hele dit besøg i Hospitalet.

DetHjemsoegte_iTern

For dig, der vil det hele

Turpas Plus

Med Turpas Plus får du flere gys og grin ud af Halloween! Du får blandt andet fri adgang til Hospitalet og alle Havens andre forlystelser, virtual reality i Dæmonen, ubegrænset adgang til digitale turfotos og mere til, når entré til Tivoli er betalt.

køb turpas plus

Turpas Plus

ADGANG

Børn under 12 år frarådes at besøge Hospitalet. I alle tilfælde sker adgang kun på eget ansvar og ifølge med en betalende person på min. 18 år.

ALDER Uegnet under 12 år
PRIS 2 billetter á 30 kr.
HELBREDSBEGRÆNSNINGER JA
KØRESTOLSBRUGERE NEJ
Loading icon
Tap for at aktivere kortet

Se lignende forlystelser