Fatamorgana

3-i-1 forlystelse. Med fantastisk udsigt og sus i maven.

Fatamorgana er placeret, hvor forlystelsen Dragen lå før. Fatamorgana er et nyt element i Tivolis og Københavns skyline med en totalhøjde på 45 meter, der lyser op på nattehimmelen. Tårnet er omdrejningspunktet for forlystelsen og passagerne bevæger sig op i knap 30 meter fra gade niveau og kan opleve en fantastisk udsigt over Tivoli Søen og Københavns gader på Glyptotekshjørnet. 

En forlystelse til de små i familien 
Fatamorgana bliver den første forlystelse i Danmark, der indeholder 3-i-1. I bunden af forlystelsen er der mini-radiobiler for børn fra 5 år. Bilerne er designet som kaniner og sjakaler, så de små kan få en god jagt ud af det.

Forlystelse med sus i maven
På næste etage af forlystelsen er der etableret en kombiforlystelse, der involverer både en vild og en lidt mindre vild oplevelse.  I den hurtige udgave sidder passagerne i en ring med ryggen mod centrum og bliver med 2,5 G kraft slynget rundt samtidig med at hele konstruktionen med de fire arme roterer rundt om tårnet. Forlystelsen er gulvløs, så der bliver plads til hvin og mavesus for selv den mest forhærdede fart-fan.

Familieudgaven af forlystelsen
I den mindre vilde udgave af Fatamorgana sidder gæsterne to i hver gondol, den ene bag den anden. Gondolerne er scenograferede som vilde dyr. Oplevelsen vil være et mere moderat tempo, så der bliver overskud til at nyde udsigten. 

ADGANG

HØJDE 140 cm (Vild tur)
120 cm (Familietur)
PRIS 3 billetter á 30 kr.
HELBREDSBEGRÆNSNINGER JA
KØRESTOLSBRUGERE NEJ

ÅBNINGSTIDER

Søn. - torsdag

11.15-22.45

Fredag

11.15-21.45

Lørdag

11.15-23.45
Loading icon
Tap for at aktivere kortet

Se lignende forlystelser