Det Hjemsøgte

Tør du at gå derind?
BEMÆRK: Som følge af myndighedernes retningslinier vil der ved indgangen til Det Hjemsøgte blive udleveret gratis mundbind, som skal bæres under turen.

I tiden før Rutschebanen, dengang København var fyldt med beværtninger, gæstgiverier og logihuse, rumsterede det i de mørke kældergange under det, der i dag er Tivolis Rutschebane. Kældergangene fortæller historien om det hospital, der engang lå hér – om de patienter, læger og stakler, der havde deres gang på hospitalet.

Efter hospitalet ophørte, synes gangene forladte - men ikke alle kom med. Nogle af hospitalets særlinge nægter at give slip på hospitalet og denne verden. De venter på dig i mørket, så kig dig hellere over skulderen, hvis du bevæger dig ind i Det Hjemsøgte.  

Det Hjemsøgte koster 60 kr. og er ikke en del af Turpas. Hvis du opgraderer dit Turpas til et Turpas Plus, kan du gå igennem Det Hjemsøgte, så mange gange du har lyst.

Åbningstider: kl.15.00 - 21.50. Bemærk at sidste hold sendes igennem Det Hjemsøgte kl. 21.50. Derfor lukkes køen ned før dette tidspunkt - tidspunktet afhænger af, hvor lang køen er. Se desuden spilletider for mere info.

Vær opmærksom på, at stroboskoplys og blinkende lys forekommer.

Del din oplevelse

Genoplev dit skrig

Fik du jaget en skræk i livet, da du besøgte Det Hjemsøgte? Del din uhyggelige oplevelse med venner og familie på sociale medier. I Tivoli app’en kan du ved udgangen af turen hente en gif af dig selv og din forskrækkelse fra forlystelsen. Men du skal være hurtig! Gif'en er kun tilgængelig i 10 minutter efter endt tur. Det koster 25 kr. at hente gif'en - hvis du har Turpas Plus er det gratis.

NB. Hvis gif'en hentes, gemmer Tivoli en kopi til dig i 30 dage. Tivoli bruger alene gif'en til at give dig og dine et ekstra grin. Du må hente og dele din gif'en, men ikke bruge den i kommercielle sammenhænge. Såfremt du henter klip af andre end dig selv, skal du huske at have disse personers udtrykkelige samtykke først. Vi gør opmærksom på, at gif'en er 5 sekunder lang, og ikke dækker hele dit besøg i Det Hjemsøgte.

DetHjemsoegte_iTern

For dig, der vil det hele

Turpas Plus

Med Turpas Plus får du flere gys og grin ud af Halloween! Du får blandt andet fri adgang til Det Hjemsøgte og alle Havens andre forlystelser, ubegrænset adgang til digitale turfotos og mere til, når entré til Tivoli er betalt.

køb turpas plus

Turpas Plus

ADGANG

Børn under 12 år frarådes at besøge Det Hjemsøgte. I alle tilfælde sker adgang kun på eget ansvar og ifølge med en betalende person på min. 18 år.

ALDER Uegnet under 12 år
PRIS 2 billetter á 30 kr eller Turpas Plus
HELBREDSBEGRÆNSNINGER JA
KØRESTOLSBRUGERE NEJ
Loading icon
Tap for at aktivere kortet

Se lignende forlystelser