Det Hjemsøgte

Tør du at gå derind?

En ond fortid lurer under Rutschebanen i Tivoli dette efterår. En fortid, som for længst burde være gået over i historien, men som nægter at give slip på denne verden. På overfladen er alting fredeligt og tilsyneladende forladt, men nogen holder øje og står på spring for at skræmme livet ud af dig. Så du må hellere kigge dig over skulderen, hvis du bevæger dig ind i Det Hjemsøgte. Tør du?

Det Hjemsøgte koster 60 kr. og er ikke en del af Turpas. Hvis du opgraderer dit Turpas til et Turpas Plus, kan du gå igennem Det Hjemsøgte, så mange gange du har lyst. 

Åbningstider: 15.00 - 23.00 eller 17.00 - 23.00. Bemærk at sidste hold sendes igennem Det Hjemsøgte kl. 22.50 - se endvidere spilletider for mere info.

Vær opmærksom på, at stroboskoplys og blinkende lys forekommer. 

Se spilletider

Del din oplevelse

Få en video fra Det Hjemsøgte

Hvis du er modig nok til at besøge Det Hjemsøgte, kan du også dele din uhyggelige oplevelse med venner og familie på sociale medier. I Tivoli app’en kan du ved udgangen af turen hente en video af dig selv og din forskrækkelse fra forlystelsen. Men du skal være hurtig! Videoen er nemlig kun tilgængelig i 10 minutter efter endt tur. Det koster 25 kr. at hente en video (dog gratis med Turpas Plus).

NB. Hvis videoen hentes, gemmer Tivoli en kopi til dig i 30 dage. Tivoli bruger alene videoen til at give dig og dine et ekstra grin. Du må hente og dele din video, men ikke bruge den i kommercielle sammenhænge. Såfremt du henter videoer af andre end dig selv, skal du huske at have disse personers udtrykkelige samtykke først.

DetHjemsoegte_iTern

For dig, der vil det hele

Turpas Plus

Med Turpas Plus får du flere gys og grin ud af Halloween! Du får blandt andet fri adgang til Det Hjemsøgte og alle Havens andre forlystelser, virtual reality i Dæmonen, ubegrænset adgang til digitale turfotos og mere til, når entré til Tivoli er betalt.

Køb Turpas Plus

Turpas Plus

ADGANG

Børn under 12 år frarådes at besøge Det Hjemsøgte. I alle tilfælde sker adgang kun på eget ansvar og ifølge med en betalende person på min. 18 år.

ALDER Uegnet under 12 år
PRIS 2 billetter á 30 kr.
KØRESTOLSBRUGERE NEJ
HELBREDSBEGRÆNSNINGER NEJ
Tap for at aktivere kortet

Se lignende forlystelser