Pops & Ice Cream

Nyhed!

Kom, og oplev vores nye iskoncept med friskdyppede luksusispinde lavet på økologisk mælk. Vi har udviklet mange fristende smagsvarianter. Prøv f.eks. Sol & Salt med ananas og vaniljeis dyppet i lys chokolade og salte peanuts eller et Sommerkys, som er en smoothie-ispind dyppet i mørk chokolade og drysset med hindbær og kornblomst. Det smager bare af sommer. 

I anledningen af Tivolis 175-års jubilæum har vi lanceret en helt særlig is med navnet Tivoli-isen. Den er bygget op af en kerne af dansk økologisk vaniljeflødeis lavet på jersey-mælk, dyppet i mælkechokolade og drysset med frysetørret ananas, banan og passionsstøv. Dét er danskhed med inspiration fra fjerne egne - præcis som i Haven med de mange eksotiske arkitekturer såsom Det japanske Tårn, Nimb, Pantomimeteatret og Kina-området.

Du kan også vælge at komponere din personlige favorit-ispind, hvor du selv vælger ispind, chokolade og drys. Er du mere til iscreme med topping som dulce de leche, så har vi også det. Pops & Ice Cream finder du i Woodhouse nær Plænen

Særlige forhold: Vi har veganske ispinde.

Tap for at aktivere kortet