Little Tivoli

Kvalitetsprodukter med Tivoli-dna.

I Little Tivoli kan man købe unikke kvalitetsprodukter, som tager udgangspunkt i Tivolis æstetik og sans for tradition og fornyelse. Det er letgenkendelige produkter, som kan holde over flere sæsoner. Sortimentet byder på kopper, dåser, T-shirts, plakater af ikoniske Tivoli-bygninger, muleposer, silketørklæder, lys (duftlys og kuppellys), HCA-chokoladeæsker i samarbejde med Konnerup & Co og bolsjedåser med mere. I butikken bliver eventyret til virkelighed, og med Little Tivoli kan du forlænge oplevelsen og få lidt Tivoli-magi med hjem.
Fire bud på julens gaver

Adventstilbud i Little Tivoli

Ugen op til hver adventssøndag kan du i Little Tivoli få et helt særligt tilbud på eksklusive Tivoli-inspirerede produkter. Se, hvilke tilbud du skal planlægge Tivolituren efter her på siden. Vi starter den 26. november, og har nye gode tilbud hver uge frem til jul.

Adventstilbuddene gælder kun i Little Tivoli, og der tages forbehold for udsolgte varer. Vi gør opmærksom på, at hvert tilbud kun kan benyttes en gang pr. kunde.

Tern-LT
1. adventstilbud

Tivolidåser til pynt og til godter

I ugen op til årets første adventssøndag er der tilbud på fint dekorerede dåser. Tivolidåserne er tegnet af Tivolis designer Thomas Winkler. Motiverne henter inspiration fra Tivoli og de mange ikoniske detaljer og fås kun i Little Tivoli.

Tivolidåser 2 stk. kr. 100,-
Normalpris kr. 75,- pr stk. Spar 50,- kr.
Tilbuddet gælder fra 26. nov. til 2. dec. 2018

Se flere billeder længere nede på siden.

Tern-dser
2. adventstilbud

Julekugler med Tivoli-magi

Når 2. søndag i advent nærmer sig, er der endnu et godt tilbud i Little Tivoli. Tivolis designer Thomas Winkler har udsmykket fire julekugler, som bringer Tivolis magi ind i stuen som pynt på grangrene og juletræer. Julekuglerne kan desuden åbnes og bruges til juleknas og andet godt.

Tivoli julekugler kr. 135,- for æske med 4 stk.
Normalpris 169,- Kr. Spar 20%,-
Tilbuddet gælder fra 3. dec. til 9. dec. 2018

Se flere billeder længere nede på siden.

Tern-julekugler
3. adventstilbud

En særlig øl til en særlig anledning

Tivoli har i samarbejde med Royal Unibrew udviklet en helt særlig øl til jubilæumsåret 2018. Cuvée Carstensen er brygget med verjuice, som er saft af umodne druer, yuzu-frugt, figen og slåen, hvilket giver en meget unik øl med en frugtig og vinøs smag næsten uden sødme og bitterhed. Det er en "champagneagtig" øl til ganske særlige lejligheder!

 

2 stk. Cuvée Carstensen 175-års jubilæumsøl, 75 cl for 175,-kr.
Normalpris: 1 stk. 175,- Kr.  Spar 50%, 
Tilbuddet gælder fra 10. dec. til 16. dec. 2018
Obs. sælges kun til personer over 18 år.

Se flere billeder længere nede på siden, eller læs mere her.

Tern---l
4. adventstilbud

Normann Copenhagen og Tivoli i smuk forening

Normann Copenhagen og Tivoli er gået sammen om en designkollektion under navnet Tivoli, som er udviklet og designet af Normann Copenhagen, med inspiration fra Havens stilarter og detaljer.
Det er blandt andet blevet til vasen Tivoli Window, som også gemmer sig bag tilbuddet 4. søndag i advent.

Tivoli Window vase, lille Kr. 299,-
Normalpris kr. 399,- Spar kr. 100,-
Tilbuddet gælder fra 17. dec. til 23. dec. 2018

Se flere billeder nedenfor.

Tern-vase
Tap for at aktivere kortet