Harlekin

Harlekin ønsker ”Glædelig jul” året rundt og byder indenfor i nostalgiske omgivelser til danske souvenirs, postkort og julepynt– også i eget design, samt gaveartikler, håndsyede, bløde bamser & meget andet, som frister hjertet.

Velkommen i Harlekin – butikken ved siden af Restaurant Grøften. Kom ind og gå på opdagelse blandt de mange spændende, fine & søde varer i vores hyggelige hus i to etager fyldt med nostalgisk stemning i skæret fra lamper i Tiffany stil samt hundredvis af pærer i lofterne.

Vi kan byde på souvenirs fra København & Danmark såsom magneter, shotglas, snekugler, havfruer, vikinger, krus, t-shirts, kasketter, alverdens flag og meget, meget mere. Vi har en hel væg med vores egne Nostalgikort med motiver af gamle danske reklamer og produkter bl.a. Carlsberg, Frisko, Solgryn, Randers Handsker m.fl. For de barnlige sjæle kan vi friste med balloner, vindmøller, legetøjsbiler, lækre håndsyede Bukowski bamser og flotte, gammeldags musik karruseller.

Hele året har vi eksklusivt og nostalgisk julepynt, der snurrer rundt og glimter i vores store julevindue, og er det ikke nok, så har vi et skab med et stort udvalg af snekugler og andre spilledåser, og hele 1. salen bugner med fantastiske julekalendere, kalenderlys, julefigurer og vinterbamser.

Vi har deslige et mindre udvalg af bl.a. dansk slik og små fornødenheder.

Besøg os på vores hjemmeside harlekin-tivoli.dk eller Instagram@harlekin_i_tivoli.

Særligt vedrørende COVID-19

Som følge af myndighedernes restriktioner gør vi venligst alle vore gæster opmærksom på at følge de nye krav om brugen af mundbind på caféer, restauranter, barer og butikker. Dette betyder, at du skal bære mundbind, hvis du er gående eller stående i en indendørs restaurant, café, bar eller forretning, samt i Tivoli Food Hall. Når du sidder ned, kan du tage dit mundbind af. 

Tivoli gør alt for at sikre en tryg oplevelse i Haven og på vores spisesteder. Læs mere om alle vores tiltag her.

Har du ikke selv har mundbind med, er det muligt at købe mundbind i Tivoli Box Office.

Loading icon
Tap for at aktivere kortet