Build a bear

Hos Build-A-Bear Workshop vækkes bamser til live

Bamsen minder os om vores barndom, om venskab, om tillid og trøst og ikke mindst om kærlighed. Hos Build-A-Bear Workshop kan du virkeliggøre disse minder.

Når du kommer ind i butikken, vælger du, hvilken bamse du vil lave. Så skal den fyldes og have sit hjerte - som du puster liv i - med et kys og en kærlig tanke. Herefter skal din nye bamse bades og børstes, så den bliver rigtig fin. Imens tænker du over, hvad bamsen skal hedde, så du er klar til at lave en bamse-attest.

Når du er færdig, bærer du din nye ven hjem i det flotte "bamse-hus". 

Åbningstider

Mandag - fredag: 11.00 - 22.00

Lørdag - søndag : 10.00 - 22.00

NB. Build-A-Bear Workshop ophører pr. 18. december.

Særligt vedrørende COVID-19

Som følge af myndighedernes restriktioner gør vi venligst alle vore gæster opmærksom på at følge de nye krav om brugen af mundbind på caféer, restauranter, barer og butikker. Dette betyder, at du skal bære mundbind, hvis du er gående eller stående i en indendørs restaurant, café, bar eller forretning, samt i Tivoli Food Hall. Når du sidder ned, kan du tage dit mundbind af. 

Tivoli gør alt for at sikre en tryg oplevelse i Haven og på vores spisesteder. Læs mere om alle vores tiltag her.

Har du ikke selv har mundbind med, er det muligt at købe mundbind i mange af Tivolis spisesteder, Box Office og Little Tivoli.

Husk at du skal reservere plads til dit besøg i Tivoli også når du skal spise på en af Tivolis restauranter og allerede har en bordreservation. Læs mere om at reservere plads

Loading icon
Tap for at aktivere kortet