Vis
Vis

Build a bear

Hos Build-A-Bear Workshop vækkes bamser til live

Bamsen minder os om vores barndom, om venskab, om tillid og trøst og ikke mindst om kærlighed. Hos Build-A-Bear Workshop kan du virkeliggøre disse minder.

Når du kommer ind i butikken, vælger du, hvilken bamse du vil lave. Så skal den fyldes og have sit hjerte - som du puster liv i - med et kys og en kærlig tanke. Herefter skal din nye bamse bades og børstes, så den bliver rigtig fin. Imens tænker du over, hvad bamsen skal hedde, så du er klar til at lave en bamse-attest.

Når du er færdig, bærer du din nye ven hjem i det flotte "bamse-hus". 

Ønsker du dig en ny bamse til jul, så har du muligheden for at give julemanden besked nu! I Build-A-Bear-butikken kan du skrive dit ønske på ”Nice Listen”. Ønskelisten bliver sendt til julemanden i december måned, så han ved, hvad du ønsker dig. Hvis du er artig, finder du måske en bamse fra Build-A-Bear under dit juletræ 24. december.

I år kan du vælge mellem syv bløde rensdyr i Build-A-Bear-butikken og masser af andet julesjov! Har du købt en rensdyrbamse, kan du også downloade Merry Mission App til din smartphone eller tablet og spille med din bamse inde i spillet. 

Tap for at aktivere kortet