Astralis Flagship Store

Besøg den nye to-etagers Astralis Flagship Store.

Danske Astralis er en verdenskendt esportsorganisation med internationale tophold indenfor League of Legends FIFA og Counter-Strike. Den nye flotte, to-etager Astralis Flagship Store byder på et væld af muligheder for både fans, gamere og de nysgerrige, som alle kan få sig én på opleveren i de helt unikke Astralis-omgivelser. Selve butikken byder på et væld af forskelligt Astralis-merchandise for enhver smag, du kan se og prøve de nyeste produkter fra Astralis’ mange partnere, komme helt tæt på de mange pokaler, møde spillerne fra de forskellige hold til forskellige fan-events og så kan du selvfølgelig selv opleve at spille med venner eller kolleger på det samme udstyr, som de professionelle. 

Førstesalen er nemlig indrettet med 130 gamerstationer, hvor man kan booke sig ind på timebasis i de stilrene omgivelser på den åbne etage, eller i et af de flotte VIP lokaler. Det er selvfølgelig muligt at købe noget at spise og at drikke, og fokus vil specielt være på at skabe trygge rammer for gamere af alle slags i alle aldre og på alle niveauer. Astralis Flagship Store vil også facilitere vidensdeling og uddannelsesaktiviteter indenfor esport ligesom der er mulighed for at afholde større eller mindre firmaevents på førstesalen, som også har et ”viewing area” med biograf-opstilling og scene.

Særligt vedrørende COVID-19

Som følge af myndighedernes restriktioner gør vi venligst alle vore gæster opmærksom på at følge de nye krav om brugen af mundbind på caféer, restauranter, barer og butikker. Dette betyder, at du skal bære mundbind, hvis du er gående eller stående i en indendørs restaurant, café, bar eller forretning, samt i Tivoli Food Hall. Når du sidder ned, kan du tage dit mundbind af. 

Tivoli gør alt for at sikre en tryg oplevelse i Haven og på vores spisesteder. Læs mere om alle vores tiltag her.

Har du ikke selv har mundbind med, er det muligt at købe mundbind i Tivoli Box Office.