borne


10. maj 19. maj

Børnenes Kulturuge

Masser af sjov for børn 10. - 19. maj 

I Tivoli er der masser af oplevelser - en stor del af dem er for børn! Vi har samlet en uge fra den 10. til 19. maj, der er smækfuld af kultur i børnehøjde. Oplev f.eks. familiekoncerten Nattens Tivoli med Silja Okking, Dyrene i Hakkebakkeskoven, Rasmus Klump-forestillinger, havevandring hos Gemyse,  mød dyrepasseren i Akvariet og meget mere til Børnenes Kulturuge. Vi lover, at det ikke bliver keeedeligt!

Program

transparent_2x2
Musikglæde og masser af talent

Sang og musik

Børnenes Kulturuge byder på masser af musikalske oplevelser for hele familien. Oplev både Børnekordage i Tivoli og Tivoli-Gardens næsten 100 børn og unge i storslået musik og march til Tattoo på Plænen -  eller tag med til en festlig koncert, når en af Danmarks bedste musikskoler, Det Danske Suzuki institut, fylder Haven med musikglæde og talent ! Glæd dig også til stribevis af forestillinger med sang og musik. 

 

Bornenes_Kulturuge_2019_TivoliDK_370x472_Bornekordage
transparent_2x2

Et sprængfyldt program

Børnekordage, konkurrencer og meget mere

Børnekordage, historier fra dybet, bedstedag og meget mere! Der er masser af sjov og unikke begivenheder på programmet under hele ugen. Test også jeres Tivoli-viden i konkurrencen om Tivolis Tidsrejsen, hvor I tager med på en magisk Tivoli-rejse og kan deltage i lodtrækningen om spændende præmier for hele familien!

Festlige forestillinger og klassisk musik i børnehøjde

Stribevis af forestillinger

Hver dag i Børnenes Kulturuge kan hele familien se frem til forestillinger, der både underholder og fortryller. Rasmus Klump og hans gode ven Flora står klar til at underholde de yngste børn i Rasmus Klumps hus. Og så er der festlige forestillinger i Pantomimeteateret med klassisk musik i børnehøjde. Alle danseglade børn kan desuden glæde sig til svævende ballet, når balletdansere fra Tivoli Ballet Skole viser elegante linjer på de skrå brædder.  

Bornenes_Kulturuge_2019_TivoliDK_370x472_DenGrimmeKylling