Tivolikort til virksomheder

Forkæl dine medarbejdere og forretningsforbindelser med et Tivolikort, der gælder i Tivolis fire sæsoner - Vinter, Sommer, Halloween og Jul

Alle kan få glæde af et Tivolikort. Nogle giver et Tivolikort til alle ansatte, andre udlodder Tivolikort i interne salgskonkurrencer. Og så er der naturligvis mange, der bruger Tivolikort Guld til at tage forretningsforbindelser gratis med i Tivoli til en god middag eller en festlig aften med Fredagsrock. 
Et Tivolikort er en god gave til ansatte eller samarbejdspartnere. Det giver utallige muligheder for oplevelser og fornøjelser for enhver smag.

De 4 Tivolikorttyper:
Et Tivolikort er for dig, der gerne vil have en nem og fri entré i fire sæsoner.
Et Tivolikort Wild giver dig gratis entré og gratis Turpas - hver dag!
Et Tivolikort Sølv giver dig nem og fri entré i fire sæsoner, og du kan gratis medbringe én ledsager pr. dag.
Et Tivolikort Guld giver dig nem og fri entré i fire sæsoner, og du kan gratis medbringe op til fire ledsagere pr. dag.

Få et særligt attraktivt tilbud på Tivolikort

Lav en firmaaftale på Tivolikort, og få et godt tilbud. Ved køb af større volumener på Tivolikort tilbydes naturligvis fordelagtige priser. Kontakt venligst Tivoli Business på 33 75 02 47 eller send en mail til business@tivoli.dk.

Bemærk: Alle kort bliver gjort personlige, når de aktiveres.

Vi fylder dit kort med Tivoli Lux 

Tivoli Lux er vores nye fordelsprogram for dig, der har abonnement på et Tivolikort og har sagt ja tak til nyhedsbreve fra os. Vores mest loyale gæster fortjener nemlig noget ekstra – både med Månedens Luxglimt og masser af personlige fordele, måned efter måned, året rundt. For jo mere du besøger os, jo mere Tivoli Lux får du. Helt enkelt.

Læs mere på www.tivoli.dk/lux 

Firmagave

Tivolikort

Et Tivolikort er en god gave til ansatte eller samarbejdspartnere. Det giver utallige muligheder for oplevelser og fornøjelser for enhver smag.

Lav en firmaaftale på Tivolikort, og få et godt tilbud. Ved køb af større volumener på Tivolikort, tilbydes naturligvis fordelagtige priser. Kontakt venligst Tivoli Business på 33 75 02 47 eller send en mail til business@tivoli.dk.

hand-holding-tivolikort