en afslappet tur på vandet

GoBoat

Lej en båd fra GoBoat og afslut dit møde med en afslappet tur på vandet i Københavns kanaler. Det er en miljøvenlig, social, mindeværdig og sjov oplevelse, du kan tilbyde dine kollegaer. Hver båd kan rumme op til 8 personer, og det er muligt at arrangere mad og drikke på båden. Det er ikke påkrævet at have et sejlecertifikat for at styre båden. 

Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

Goboat_tern
En underholdende holdkonkurrence

Copenhagen Segway Tours

Oplev en anderledes og underholdende holdkonkurrence på Segway. Konkurrencen har fokus på fællesskab og sjov med kollegaer, venner eller forretningspartnere. Alle kan være med og der er garanti for store smil og glade ansigter. Den ene mulighed er Segway Teambuilding, som foregår udendørs ved Plænen i Tivoli. 
Segway Teambuilding varer 60 - 90 min. Deltagerantal fra 8 til 32 deltagere. 

Derudover kan man tage på Segway tur gennem smukke København. 
Undervejs vil i se og høre historier om vores hovedstad som i med garanti ikke kendte før denne dag. 
Alle i alderen 10 – 75 år kan være med. Der er mulighed for at starte turen ved Tivoli Hovedindgang eller hos Segway Tours ved Nikolaj Plads. Det er ligeledes muligt at afslutte turen ved Tivoli Hovedindgang eller ved Segway Tours, Nikolaj Plads. Turen varer 90 min. 

Deltagerantal fra 8 til 50 deltagere.
Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

Segway_tern
Oplev København på en ny og anderledes måde

Active Copenhagen

Active Copenhagen og Tivoli udbyder tre unikke muligheder for at opleve København på en ny og anderledes måde; cykel-sightseeing, på vandet på et SUP board og en guidet rundtur i øllets verden. Herunder kan du læse mere om de tre ture. 

The Must See Tour

Oplev og udforsk København på cykel. På en klassisk sightseeing tour cykles der forbi de største seværdigheder i København, imens en lokal guide fortæller historier og anekdoter om det der passeres. Turen er ca. 12 km lang og turen kommer forbi seværdigheder som Christiansborg, Nyhavn, Amalienborg, Den lille Havfrue, Kongens Have og Rundetårn.  

Øllen gør Vesterbro bedre Tour 

Sirenerne har runget gennem gaderne på Vesterbro, og de hårde skæbner, har trykket sig op ad husmurene her, hvor brune værtshuse, bordeller og tattoo-shops har ligget side om side. Vesterbro har været Københavns hårde bydel, men i løbet af de sidste par år, er bydelens plettede ry blevet vasket rent. Tag med på en tur fra den brune bar til Mikkellers anmelderroste øl og videre ud på hippe øl-steder, hvor de danske mikrobryggeriers øl langes over bardisken.
 
Deltagerantal er på max. 12 deltagere.

SUP Kanaltur i København

Tag med på eventyr og oplev København fra vandet på et SUP board. SUP kanaltur er spækket med Københavnsk surfer charme, som kun kan opleves fra havet. Turen tilbyder byens bedste ’secret’ spots og beriger med gamle som nye røverhistorier, imens der roligt padles rundt blandt hyggelige stræder rundt i kanalerne ved Christianshavn.

Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

Tivoli_IMG_PaddleSurf_370x472