Restauranter og barer

Food voucher

Hyg jer i en af Tivolis mange oaser og betal nemt og bekvemt med værdikuponer, I får tilsendt inden besøget. I kan køle ned med en is, nyde en fyldt bagel og slukke tørsten med øl, vin eller vand. Voucheren kan både benyttes i Tivoli Food Hall samt resten af Havens restauranter og barer.

Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

Vapiano_tern
En smagfuld oplevelse

Vinsmagning

Vinsmagningen foregår som en kommenteret smagning, hvor de forskellige vine, distrikter, druetyper m.m. gennemgås. Vi berører emner som vinproduktion, lagring og høstudbytte - kort sagt en gennemgang fra høst til det færdige produkt, vin. Endvidere vil vi se på lagringspotentiale samt vinskribenternes rating af de pågældende vine. Sidst men ikke mindst taler vi om historikken for det område, vinen kommer fra.

Priser fra 195-795 kr. pr. person. OBS: Minimum 25 personer. 

Vær opmærksom på, at alle vinsmagninger skal forudbestilles. 

Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

Vinotek_tern
Biergarten

Ølsmagning

Ølsmagning består af 4 x 0,2 cl specialøl pr. person.
Der kan vælges mellem mærkerne Lottrup, Schiøtz eller Edelweiss og efter smagningen kan der vælges 0,5 l. af din favorit øl. 

Pris pr. person – 235 kr. 
Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

Biergarten_tern
Et smagfuldt teambuilding-koncept

Smagskarrusellen på Gemyse

Smager det salt, surt, bitter, sødt eller umami? I Smagskarrusellen får I sat sanserne på prøve, når I skal smage jer gennem sæsonens urter og ingredienser. I smukke omgivelser får I en anderledes teambuilding-oplevelse med fokus på detaljen og den gode smag.

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

Kontakt os på business@tivoli.dk for oplysninger om pris og booking

 

 

gemyse-tern