En uforglemmelig oplevelse

Kanaltur med Strömma

Ønsker I at overgå sidste års sommerfest eller at give Jeres kunder en særlig oplevelse?
Få en uforglemmelig oplevelse i Københavns kanaler ombord på én af Strömmas’ smukke både. Bestem selv ruten samt varigheden af denne, og hvis det ønskes, er der både mulighed for underholdning, dekorering af båden, en udsøgt middag eller snacks/drikkevare ombord på båden. 
Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

 

Stromma_tern
en afslappet tur på vandet

GoBoat

Lej en båd fra GoBoat og afslut dit møde med en afslappet tur på vandet i Københavns kanaler. Det er en miljøvenlig, social, mindeværdig og sjov oplevelse, du kan tilbyde dine kollegaer. Hver båd kan rumme op til 8 personer, og det er muligt at arrangere mad og drikke på båden. Det er ikke påkrævet at have et sejlecertifikat for at styre båden. 
Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

 

Goboat_tern
En underholdende holdkonkurrence

Copenhagen Segway Tours

Oplev en anderledes og underholdende holdkonkurrence på Segway. Konkurrencen har fokus på fællesskab og sjov med kollegaer, venner eller forretningspartnere. Alle kan være med og der er garanti for store smil og glade ansigter. Den ene mulighed er Segway Teambuilding, som foregår udendørs ved Plænen i Tivoli. 
Segway Teambuilding varer 60 - 90 min. Deltagerantal fra 8 til 32 deltagere. 

Derudover kan man tage på Segway tur gennem smukke København. 
Undervejs vil i se og høre historier om vores hovedstad som i med garanti ikke kendte før denne dag. 
Alle i alderen 10 – 75 år kan være med. Der er mulighed for at starte turen ved Tivoli Hovedindgang eller hos Segway Tours ved Nikolaj Plads. Det er ligeledes muligt at afslutte turen ved Tivoli Hovedindgang eller ved Segway Tours, Nikolaj Plads. Turen varer 90 min. 

Deltagerantal fra 8 til 50 deltagere.
Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Segway_tern