Gennemfør en mission

Green Hat People

I bliver opdelt i hold af 5-6 personer, forsynet med en tablet. Når startskuddet lyder, skal i oprette en strategi for at fokusere på, hvad i synes er sjovt, og hvad i selv mener, i er gode til. Spillet går ud på at gennemføre 100 spændende missioner af forskellig art på begrænset tid. Der er flere opgaver end i kan nå, så sørg for at vælge den mission, der passer til din gruppes færdigheder for at vinde!

Missionerne er designet til at fremme samarbejdet, og til alle på holdet kan bidrage til at løse opgaver som:

  • Tag billede af ting, mennesker eller steder
  • Løs hurtige fakta, spørgsmål og gåder
  • Tag til udvalgte steder og løs missioner under tidspres i nærområdet
  • Løs udfordrende video- og lyd missioner
  • Træk på hjælp fra forbipasserende og brug byen som en spilleplade

Der er flere strategiske momenter og ved at vælge den vej, der er bedst for Jer, kan i besejre modstanderne. Vil du investere i hurtige, enkle spørgsmål eller de mere udfordrende, som giver flere point? Hvilke missioner skal I lade passere, og hvilke skal I satse på?

Det hold, der normalt vinder har forstået sig på styrken af samarbejde, viljen til at vinde og kreativitet og er som regel dem, der har haft det sjovest med hinanden!
Vi kan tilpasse spillet og hjælpe jer med at integrere Jeres egne problemstillinger og aktuelle udfordringer. Det får dine medarbejdere til at tænke og forstå budskabet på en nem og sjov måde.

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk
Greenhat_tern
fællesskab og succesoplevelser i fokus

Coastzone

CoastZone og Tivoli har indgået et samarbejde med fællesskab og succesoplevelser i fokus. I kombinationen af teambuilding og Tivolis historie, er der udviklet tre koncepter specielt til teambuilding i Haven. 

Afhængig af koncept varer teambuilding fra 2 til 4 timer. Afholder i et møde i Tivoli eller andet sted i København, er det en oplagt mulighed for at drage mødebudskaberne ind i aktiviteterne eller lære hinanden og Tivoli bedre at kende inden eller efter jeres besøg i København. 
Glæd jer til et teambuildingforløb, hvor vi kombinerer det bedste fra to verdener.

Herunder kan du læse mere om de tre koncepter, der udbydes i Tivoli: 

Tivoli Team Challenge: 
Konkurrence og sammenhold i et fortryllende univers. Tivoli danner den eventyrlige ramme om en alsidig konkurrence mellem mindre teams. Med en tablet som værktøj møder i praktiske, sociale og kreative udfordringer, der sætter gang i både hoved og krop og udvikler jeres samarbejde. 

Tivolis Sjæl: 
Ved hjælp af en tablet præsenteres I for opgaver, der bringer fantasien i spil og gør jer klogere på Tivoli. Haven er jeres spilleplade i denne aktive quiz, og denne øvelse er ideel som mødeafbræk eller til at lære hinanden bedre at kende. Aktiviteten foregår udendørs og varigheden er 1,5 time.
Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Tivoli GPS Adventure: 
Udfold Jeres samarbejde på tværs af geografi med live GPS tracking. Del viden, knæk koderne og hjælp hinanden frem til checkpunkterne. Scenen er sat for en dynamisk konkurrence i og omkring Tivoli, hvor I mærker spændingen mellem base og felt. Aktiviteten foregår inde- og udendørs og varigheden er 2 timer.
Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

tern_hovedalleen
En magisk oplevelse

Wallmans Dinner Show

Hold Jeres næste konference i Tivoli, og giv Jeres gæster en magisk oplevelse. Tivolis konferencefaciliteter har åbent hele året, og vores 17 lokaler og sale rummer møder og konferencer fra 2 til 1626 personer.

I kan nu kombinere Jeres konference i Tivoli med en konferencemiddag i Cirkusbygningen.

Heldagsmøde i Tivoli 
Morgenmad, mineralvand m/u bobler, frugtkurv, kaffe/te hele dagen, buffet eller 2-retters frokost inkl. en vand samt eftermiddagspause med Nimbs hjemmelavede snacks. 

Middag i Cirkusbygningen 
Eksklusiv leje af Cirkusbygningen og garderobe, velkomstdrink, 3-retters menu & 3 glas øl/vin/vand, kaffe, te og isvand, standard teknikpakke og Dinner show. 

Samlet pakkepris pr. person fra 1775 kr.* 
*Prisen er gældende ved minimum 200 op til 1000 personer, søndag-onsdag. Kontakt os for mere info på business@tivoli.dk

Wallmans_tern