Restauranter og barer

Food voucher

Hyg jer i en af Tivolis mange oaser og betal nemt og bekvemt med værdikuponer, I får tilsendt inden besøget. I kan køle ned med en is, nyde en fyldt bagel og slukke tørsten med øl, vin eller vand. Voucheren kan både benyttes i Tivoli Food Hall samt resten af Havens restauranter og barer.

Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

Vapiano_tern
En smagfuld oplevelse

Vinsmagning

Vinsmagningen foregår som en kommenteret smagning, hvor de forskellige vine, distrikter, druetyper m.m. gennemgås. Vi berører emner som vinproduktion, lagring og høstudbytte - kort sagt en gennemgang fra høst til det færdige produkt, vin. Endvidere vil vi se på lagringspotentiale samt vinskribenternes rating af de pågældende vine. Sidst men ikke mindst taler vi om historikken for det område, vinen kommer fra.

Priser fra 195-795 kr. pr. person. 

Vær opmærksom på, at alle vinsmagninger skal forudbestilles. 

Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

Vinotek_tern
The Bird & The Churchkey

Ginsmagning

Med en ginsmagning hos The Bird & The Churchkey i Tivoli Food Hall får du og dine ledsagere indsigt i ginnens finurlige smagsunivers. Vores gin-kyndige bartendere står klar til at fortælle vidt og bredt om den ikoniske drik, og om den opblomstring og udvikling, den klassiske gin & tonic har undergået de seneste år. 
Vigtigst af alt får I rig mulighed for at smage og nyde The Bird & The Churchkey’s moderne og innovative gin & tonic-kreationer, mens I bliver klogere på den enebærholdige drik. 

Varighed: 30-45 minutter pr. gin, minimumantal: 5 pers.
Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

TheBird_tern
Biergarten

Ølsmagning

Ølsmagning består af 4 x 0,2 cl specialøl pr. person.
Der kan vælges mellem mærkerne Lottrup, Schiøtz eller Edelweiss og efter smagningen kan der vælges 0,5 l. af din favorit øl. 

Pris pr. person – 235 kr. 
Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

Biergarten_tern
LETZ SUSHI

Sushiundervisning

Det tager mange år at blive uddannet sushikok, og hos LETZ SUSHI elsker vi at lære fra os og præsentere andre for det forunderlige japanske univers.
Vi garanterer en underholdende og lærerig aften med rigelig mad. I vil blive udfordret på koncentrationen, og tungen skal holdes lige i munden, når der rulles maki og formes nigiri.
Vi kan tilbyde selskabet at spise menuen i vores rammer efterfølgende, eller det kan pakkes til takeaway. 

Vi tilbyder to typer af teambuildingkurser:

Grundkursus:
Her vil deltagerne lære om sushiens oprindelse samt de grundlæggende sushiteknikker. I arbejder med grundingredienser og laver min. 3 typer af makiruller (små maki, store maki, inside-out) og nigiri.
Varighed: ca. 1,5 time, minimumantal: 4 pers.
Pris for 4 deltagere: 3.150 kr.
Pris for 10 deltagere: 5.600 kr.
525 kr. pr. yderligere deltager.

Udvidet kursus:
Her lærer deltagerne alt fra grundkurset samt udskæring af fisk, tilberedning af sushiris, og I får muligheden for at lege med ingredienser som masago, tobiko, takuan og unagi. Deltagerne laver en menu med store maki, inside-out, toppede maki og sizzling nigiri.
Varighed: ca. 2,5 time, minimumsantal: 4 pers.
Pris for 4 deltagere: 4.050 kr.
Pris for 10 deltagere: 7.500 kr.
565 kr. pr. yderligere deltager.

Priser inkluderer entré til Tivoli.

Kontakt os for mere info på bookrestaurant@tivoli.dk

tern_letzsushi
Et smagfuldt teambuilding-koncept

Smagskarrusellen på Gemyse

Smager det salt, surt, bitter, sødt eller umami? I Smagskarrusellen får I sat sanserne på prøve, når I skal smage jer gennem sæsonens urter og ingredienser. I smukke omgivelser får I en anderledes teambuilding-oplevelse med fokus på detaljen og den gode smag.

Vær opmærksom på at der også kræves entré til Tivoli.

Kontakt os på business@tivoli.dk for oplysninger om pris og booking

 

 

gemyse-tern