Program 2018

Udvid dit professionelle netværk og få masser af eventyrlige og inspirerende oplevelser

Det glæder os at præsentere vores program for 2018

6 gange over året samler vi alle medlemmerne til Erhvervsklubmøder med spændende foredragsholdere, hvor det er muligt at invitere gæster med.
De 8 morgen-netværksmøder er kun for medlemmerne, og danner rammen om det uformelle og ufaciliterede netværk.

Du inviteres også til forestillinger, nytårskur og meget mere. Som Gold- og Premium-medlem inviteres du desuden til Fredagsrock i VIP-lounge.

Og som noget helt nyt i 2018 tager vi dig med til fuld fart under Copenhagen Historic Grand Prix, hvor du kommer helt tæt på racet fra pitten.

I Tivoli Erhvervsklub møder du et højt fagligt niveau og får mulighed for oplevelser og vidensdeling på tværs af fag og brancher.

Download årets fulde program (PDF)

Nedenfor kan du læse mere om og tilmelde dig de mange arrangementer. Du skal være logget ind for at tilmelde dig.
Der åbnes løbende op for tilmeldingerne og der kan forekomme mindre ændringer i programmet, så husk at holde øje her på siden.

Tivoli er klar med Fredagsrock-programmet 2018!

Glæd dig til en sommer med fede Fredagsrock-koncerter. Som Gold-, Premium- eller Executive-medlem har du på 5 udvalgte fredage adgang til Fredagsrock fra VIP-lounge. Download det fulde Erhvervsklub-program ovenfor, hvor du kan se datoerne for de 5 koncerter.
Husk at du også har adgang til 100 drikkekuponer, som kun kan benyttes i Fredagsrock-barerne i Tivolis sommersæson. Glæd kollegaerne eller en god samarbejdspartner med entré til Tivoli og en håndfuld drikkekuponer, så de kan nyde en festlig aften på Plænen.

Se det fulde Fredagsrock-program her

 

Filtrér Alle
Periode

I samarbejde med Skandinavisk Motor Co. A/S

The_Gardens_icon

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om Tivoli Erhvervsklub?
Kontakt os på 33 75 02 47
eller på

business@tivoli.dk