Årskort til virksomheder

Forkæl dine medarbejdere og forretningsforbindelser med et årskort til Tivoli, der gælder i hele 2018 - Vinter, Sommer, Halloween og Jul

Alle kan få glæde af et årskort. Nogle giver et årskort til alle ansatte, andre udlodder årskort i interne salgskonkurrencer. Og så er der naturligvis mange, der bruger Guldkortet til at tage forretningsforbindelser gratis med i Tivoli til en god middag eller en festlig aften med Fredagsrock. 
Et årskort er en god gave til ansatte eller samarbejdspartnere. Det giver utallige muligheder for oplevelser og fornøjelser for enhver smag.

De 4 årskorttyper:
Et Årskort er for dig, der gerne vil have en nem og fri entré i fire sæsoner hele året.
Et Wild Card giver dig gratis entré og gratis Turpas - hver dag!
Et Sølvkort giver du nem og fri entré i fire sæsoner, og du kan gratis medbringe én ledsager pr. dag.
Et Guldkort giver dig nem og fri entré i fire sæsoner, og du kan gratis medbringe op til fire ledsagere pr. dag.

Læs mere om fordelene ved de forskellige årskorttyper

Få et særligt attraktivt tilbud på årskort

Lav en firmaaftale på årskort, og få et godt tilbud. Ved køb af større volumener på årskort tilbydes naturligvis fordelagtige priser. Kontakt venligst Tivoli Business på 33 75 02 47 eller send en mail til business@tivoli.dk.

Bemærk: Alle kort bliver gjort personlige, når de aktiveres på www.tivoli.dk/aarskort.

Fordele med et årskort 

Uanset hvilket årskort du vælger, følger der en masse fordele med - blandt andet attraktive rabatter på Tivolis restauranter, koncerter og forestillinger m.m. Med andre ord: Med et årskort til Tivoli giver du ikke bare én gave, du giver masser af oplevelser.

Læs mere om medlemsfordele for årskortholdere her

 

kort
Firmagave

Årskort 2018

Et årskort er en god gave til ansatte eller samarbejdspartnere. Det giver utallige muligheder for oplevelser og fornøjelser for enhver smag.

Lav en firmaaftale på årskort, og få et godt tilbud. Ved køb af større volumener på årskort, tilbydes naturligvis fordelagtige priser. Kontakt venligst Tivoli Business på 33 75 02 47 eller send en mail til business@tivoli.dk.