Fast abonnement på magi

Fra 40 kr./md

Vælg dit tivolikort her

hand-holding-tivolikort

Tivolikort

Vores Årskort er blevet til Tivolikort – og findes nu som abonnement. Så slipper du nemlig for at købe eller forny dit kort hvert år.

Vi har fortsat fire forskellige Tivolikort, og du vælger bare det, der passer bedst til dit behov. Som altid giver alle fire kort fri adgang til alle sæsoner i Haven – så tit du vil, og så længe du vil*.

Med et Tivolikort slipper du for at købe billet, hver gang du har lyst til at tage på eventyr – eller opleve Fredagsrock, Onsdagsjazz, flot fyrværkeri, sjove forlystelser, kulinariske fristelser og alt det andet, du får med kortet.

* Du er bundet af dit abonnement i 5 måneder. Herefter kan du opsige dit abonnement med én måneds varsel til udgangen af næste kalendermåned jf. de gældende abonnementsbetingelser.

Betal pr. måned eller pr. år

Når du opretter abonnement på dit Tivolikort, vælger du, om du vil betale pr. måned eller for ét år ad gangen – alt efter, hvad der passer dig bedst.

Fordelsprogram for Tivolikort på abonnement

Tivoli LUX

Når du tegner dit abonnement og siger ja tak til at få nyhedsbreve fra os, får du automatisk Tivoli Lux med i købet.

Det er vores nye fordelsprogram, skræddersyet til dig, der har et Tivolikort. Som loyal gæst fortjener du nemlig at blive forkælet med personlige fordele, stærke rabatter og særlige oplevelser, som gør dine ture i Haven endnu mere eventyrlige.

Læs mere om Tivoli Lux her

lux-i-app
TIL DIG DER HAR BESØGT OS LÆNGE

Har du et gammelt årskort?

Du kan sagtens få et Tivolikort på abonnement, selvom du stadig har et af de gamle årskort. 

Det er nemt, og vi hjælper dig sikkert igennem processen, så du både får abonnement og Tivoli Lux. Det tager kun et øjeblik.

FORNY NU

Oplevelser til en du holder af

Tivolikort som gave

Send din mor, bror, far, ven, kæreste, kusine eller kollega på eventyr – med et Tivolikort i gave. Du vælger bare det kort, du synes passer bedst.

Så sender vi dig en mail med et link til et flot gavebevis, du kan printe eller sende videre.

KØb Tivolikort i gave